Właśnie zauważyłam, że teraz większość ma fiszbiny. Ja jednak na początek, póki laktacja sie nie unormuje to wolałabym coś bez nich, zwłaszcza że też długo spałam w biustonoszu i teraz pewnie będzie podobnie.
reklama
No właśnie znalazłam cos bez fiszbin i chyba na taki się zdecyduję do spania a ten drugi na zmianę. dwa chyba wystarczą??
Satine bielizna ci
Satine bielizna ci
skaba1
sierpień'05 marzec'08
śliczne te biustonosze.. może ja też o tym pomyślę na razie nie kupowałam, bo cyce mi nic nie urosły i z poprzednich doświadczeń pamiętam, że zaraz po porodzie miałam potężny rozrost, a potem wróciły do normy, a zatem z większymi inwestycjami poczekam aż się unormują, a do tego czasu mam jeszcze te stare no i dostałam jeden z H&M od kuzynki, ale nawet jeszcze nie przymierzyłam czy dobry... a po Canpolu to mi traumatyczne wspomnienia pozostały..
remeny korzystaj jak mąż namawia.. baaaardzo mi się ten biustonoisz spodobał i już mi po głowie chodzi..
remeny korzystaj jak mąż namawia.. baaaardzo mi się ten biustonoisz spodobał i już mi po głowie chodzi..
Remeny ten Twój stanik znalazłam tez na tej stronce gdzie ja oglądam i jest tańszy
Satine bielizna ci��owa - Warszawa. Biustonosze do karmienia i ci��owe, koszule do karmienia.
Satine bielizna ci��owa - Warszawa. Biustonosze do karmienia i ci��owe, koszule do karmienia.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
asze a mnie się z tej stronki, którą podalaś ta koszula spodobała... mam ochotę na coś takiego...
jak byłam w szpitalu koleżance mąż kupił taką
MUZZY SŁODKA KOSZULKA IDEALNA DLA KARMIĄCEJ L (306122501) - Aukcje internetowe Allegro
tu nie wygląda tak efektownie, ale w realu była super.. taka dziewczęca.. no i poluję na nią, ale nie ma rozmiaru M w tym kolorze, a inne zestawienia kolorów nie przypadły mi aż tak do gustu..
jak byłam w szpitalu koleżance mąż kupił taką
MUZZY SŁODKA KOSZULKA IDEALNA DLA KARMIĄCEJ L (306122501) - Aukcje internetowe Allegro
tu nie wygląda tak efektownie, ale w realu była super.. taka dziewczęca.. no i poluję na nią, ale nie ma rozmiaru M w tym kolorze, a inne zestawienia kolorów nie przypadły mi aż tak do gustu..
remeny, ładny A przecież mężowi też trzeba się podobać ;-)Mi sie marzy ten: Mama New K ci��ow� - z kolekcji Alles
Przy Irence sobie nie kupiłam, teraz chyba zaszaleję, zwłaszcza że mój mąż mnie namawia
Asze, to taki sobie właśnie kupiłam. Fanie się układa i jest taki delikatny. I lepiej się prezentuje na biuście, niż przy oglądaniu "w rękach".
Skaba słodkie te koszulki, ja w ogóle uwielbiam spać w takich koszulkach i kupiłam sobie taką słodką z barankami
Giza dobrze wiedzieć że taki kupiłaś i że jest ok, teraz mogę zamawiać bez ryzyka tylko muszę się zastanowić nad rozmiarem
Giza dobrze wiedzieć że taki kupiłaś i że jest ok, teraz mogę zamawiać bez ryzyka tylko muszę się zastanowić nad rozmiarem
Marteczka23
Fan(ka)
No i zabiłam sobie klina tymi koszulkami i stanikami
Ja mam na razie jeden z Naturany taki zwykły,a do tego czarny bo białych nie było i innych wzorów też.Ale jak faktycznie będę karmiła i rozmiar się unormuje to na pewno kupię sobie taki ładny jak pokazujecie,okazuje się że bielizna do karmienia też może byc sexy;-)to po połogu jak znalazł
Ja mam na razie jeden z Naturany taki zwykły,a do tego czarny bo białych nie było i innych wzorów też.Ale jak faktycznie będę karmiła i rozmiar się unormuje to na pewno kupię sobie taki ładny jak pokazujecie,okazuje się że bielizna do karmienia też może byc sexy;-)to po połogu jak znalazł
reklama
ja też musze kupić staniki i koszule ale kompletnie nie wiem jakie jeszcze w sklepie pani poradziła żeby sie wstrzymać ze stanikami bo nie wiadomo jaki rozmiar będzie dobry juz sama nie wiem czy kupowac teraz czy nie , ale jak tak was poczytałam to chyba jednak kupię chociaż jeden :-)
Podziel się: