reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do porodu!!!

Właśnie zauważyłam, że teraz większość ma fiszbiny. Ja jednak na początek, póki laktacja sie nie unormuje to wolałabym coś bez nich, zwłaszcza że też długo spałam w biustonoszu i teraz pewnie będzie podobnie.

reklama
śliczne te biustonosze.. może ja też o tym pomyślę:tak::tak: na razie nie kupowałam, bo cyce mi nic nie urosły i z poprzednich doświadczeń pamiętam, że zaraz po porodzie miałam potężny rozrost, a potem wróciły do normy, a zatem z większymi inwestycjami poczekam aż się unormują, a do tego czasu mam jeszcze te stare no i dostałam jeden z H&M od kuzynki, ale nawet jeszcze nie przymierzyłam czy dobry:zawstydzona/y:... a po Canpolu to mi traumatyczne wspomnienia pozostały..

remeny korzystaj jak mąż namawia.. baaaardzo mi się ten biustonoisz spodobał i już mi po głowie chodzi..

asze a mnie się z tej stronki, którą podalaś ta koszula spodobała... mam ochotę na coś takiego...
Satine bielizna ci��owa - Warszawa. Biustonosze do karmienia i ci��owe, koszule do karmienia.

jak byłam w szpitalu koleżance mąż kupił taką
MUZZY SŁODKA KOSZULKA IDEALNA DLA KARMIĄCEJ L (306122501) - Aukcje internetowe Allegro
tu nie wygląda tak efektownie, ale w realu była super.. taka dziewczęca.. no i poluję na nią, ale nie ma rozmiaru M w tym kolorze, a inne zestawienia kolorów nie przypadły mi aż tak do gustu..

Mi sie marzy ten: Mama New K ci��ow� - z kolekcji Alles
Przy Irence sobie nie kupiłam, teraz chyba zaszaleję, zwłaszcza że mój mąż mnie namawia ;)
remeny, ładny :tak: A przecież mężowi też trzeba się podobać ;-)
Asze, to taki sobie właśnie kupiłam. Fanie się układa i jest taki delikatny. I lepiej się prezentuje na biuście, niż przy oglądaniu "w rękach".

Skaba słodkie te koszulki, ja w ogóle uwielbiam spać w takich koszulkach i kupiłam sobie taką słodką z barankami:tak:
Giza dobrze wiedzieć że taki kupiłaś i że jest ok, teraz mogę zamawiać bez ryzyka tylko muszę się zastanowić nad rozmiarem:tak:

No i zabiłam sobie klina tymi koszulkami i stanikami:baffled:
Ja mam na razie jeden z Naturany taki zwykły,a do tego czarny bo białych nie było i innych wzorów też.Ale jak faktycznie będę karmiła i rozmiar się unormuje to na pewno kupię sobie taki ładny jak pokazujecie,okazuje się że bielizna do karmienia też może byc sexy;-)to po połogu jak znalazł

reklama
ja też musze kupić staniki i koszule ale kompletnie nie wiem jakie:sorry2: jeszcze w sklepie pani poradziła żeby sie wstrzymać ze stanikami bo nie wiadomo jaki rozmiar będzie dobry:baffled: juz sama nie wiem czy kupowac teraz czy nie , ale jak tak was poczytałam to chyba jednak kupię chociaż jeden :-)

Do góry