Marteczka ja chciałam tam gdzie moja gin ale remontują cały odział bo był tam paciorkowiec ;/ i akurat skozystali i wsyztsko remontuja moze sie wyrobia do mojego terminu jak nie to musze jechac gdzie popadnie w sumie a jak wyremontuja to bede super rodzic w nowiutkiej sali i w ogole ^^
reklama
u nas w szpitalu wychodzi sie w 3 dobie po porodzie SN a w 6 po CC
6 dni? Strasznie długo! U nas puszczali w czwartej dobie, chyba że coś się działo - ja miałam gorączkę, prawdopodobnie od nawału i siedziałam na antybiotykach przez tydzień. Teraz mam zamiar wyjść w czwartej dobie i kropka
Sabincia, ja mam pomysł - umówmy sie, co? Razem podskoczymy do Rydygiera, mnie potną, Ty urodzisz, będziemy sobie leżały na jednej sali a nasze dzieci będa się znały od urodzenia
Nie ma sprawy o ile za niedługo nie pojade bo zaczynam sie powaznie martwić skurcze od 4 do 15 min przerwy pomiedzy twardnienie brzucha ból głowy i zwiekszona ilosc śluzu martwie sie a niem moge sie skontaktowac ze swoja gin ja to zawsze mam nieziemskie szczescie...
Sabincia, ja mam pomysł - umówmy sie, co? Razem podskoczymy do Rydygiera, mnie potną, Ty urodzisz, będziemy sobie leżały na jednej sali a nasze dzieci będa się znały od urodzenia
Marteczka23
Fan(ka)
Sabincia ty weź nie strasz!!!kategorycznie zabraniam ci jakichkolwiek większych wysiłków niż mruganie powiekami!!!
Marteczka23
Fan(ka)
no to trzymajcie się Misiaki!!!Proszę mi tu bez zmain się jutro pojawic;-)Ja sama tu siedze i becze i nie ruszam niczym poza palcami wziełam NoSpe i ide sie połozyc .
Sabincia, nie becz tylko sie zrelaksuj. Nospa powinna pomóc, wyspij się, a jutro suń do lekarza. Jeżeli Ci powie że nic sie nie dzieje to przynajmniej sie uspokoisz, a gdyby - odpukać - coś się faktycznie działo to trzeba interweniować.
Trzymaj się! Niech Ci chłopina zrobi kakao - i spać!
Trzymaj się! Niech Ci chłopina zrobi kakao - i spać!
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Dzieki Czarodziejko zapisze sobie nazwe i jak bede potrzebowała to mi J.szybko kupi.
Heh Marteczka dobrze to wymysliłas tylko wczesniej któras pisała ze stymulacja sutka moze wywoływac skurcze wiec musze poczekac do 37 tygodnia
Sabincia Asze 3majcie sie dziewczyny jeszcze nie czas ale jak cos to lepiej sprawdzic.Buziaki dla Was
Heh Marteczka dobrze to wymysliłas tylko wczesniej któras pisała ze stymulacja sutka moze wywoływac skurcze wiec musze poczekac do 37 tygodnia
Sabincia Asze 3majcie sie dziewczyny jeszcze nie czas ale jak cos to lepiej sprawdzic.Buziaki dla Was
ja zamierzam rodzić w szpitalu gdzie jest mój gin ale co z tego wyjdzie zobaczymy:-(na arzie to doczytałam że wszyscy lekarze z ginekologii złozyli wypowiedzenia mieisęczne i 3miesięczne mój gin jest z patologii ciąży więc jest nadzieją o samym położnictwie tez na razie nic nie słychać więc trzymajcie kciuki, niech doczekaja do mojego porodu!!!!
Sabincia a ty zastosuj sie do rad marcóweczek i tak jak napisała Marteczka - jedyny dopuszczalny wysiłek to mruganie powiekami
Sabincia a ty zastosuj sie do rad marcóweczek i tak jak napisała Marteczka - jedyny dopuszczalny wysiłek to mruganie powiekami
reklama
Podziel się: