reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do pierwszych urodzin:)

reklama
Swietny ten samochodzik,coś mi się zdaje że też zaczniemy odkładać kasę na takie autko.Co do prezentow to Mati dostanie jezdzik od chrzestnej,my chcemy mu kupić pchacz lub garnuszek klocuszek,a co od reszty gośći nie wiem zobaczymy.

A ja mam ambitny plan sama upiec Julce torcik. Uwielbiam przybieranie, juz sie rozglądam za ozdobami. Zrobie ze śmietaną bo kremu nie lubie, do śmietany wrzuce pewnie pokrojone brzoskwinie i biszkopt dzemem z brzoskwiń posmaruje.

Co do prezentów to Jula już dostała od chrzestnej wózko-jeździk FP z lalką a ode mnie ten rowerek smart trike zoo, świetny jest, mała uwielbia w nim jeździć , mamy kolor zielona żabka. Moja mama ma jej kupić sanki, ja wybrałam te w komplecie ze śpiworkiem, a reszta jeszcze nie wiem.

ja lubie piec ale piekarnik mi padł a mamyw ażniejsze wydatki niz jego naprawa tort zamawiam w cukierni a ten na dzeń urodzin jak by ktoś wpadł a będze dużo osób piecze moja mama

A ja melduję wykonanie zadania:-p
Wybrałam w końcu cukiernię która mi zrobi torcik :-D trochę ich było a nie chciałam przepłacać więc musiałam zrobić wywiad środowiskowy;-)
Mam jazdę tego stopnia że dziś w nocy śnił mi się ten tort co za obsesja z mojej strony:confused::baffled:

Ja torcik zrobię sama:) przyozdobię kremem kupie jakiś fajny barwnik a na allegro zamawiam wydruk ze zdjęciem Marceli na masie cukrowej ;)

reklama
Do góry