reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do pierwszych urodzin:)

asienka/-r sliczny torcik i swieczuszka taka jak nasza hehe wszystkiego najlepszego dla Anusi!

A jezeli chodzi o prezenty to ja do nich az takiej uwagi nie przykladam, od jednej babci dostala nocniczek-zabke i jeszcze kaske dostaniemy, od drugich dziadkow pieniazki i chyba recznie robiona klderke dostanie, od chrzestnych jeszcze nie wiemy a tak to ja jej nakupowalam tyle zabawek na eBayu ostatnio, ze powiedzialam na razie koniec hehe

Ostatnia edycja:
reklama
unas nocniczek używany od dawna hehe ale tylko kupe robi do niego bo siki jakoś tak lecą do pieluch a potem mam pranie bo my na wieloraziwych jesteśmy bo Róza ma alergie na substancje żelująze w jednorazówkach
ten pchacz wózek dla lalki mi sie podoba tylko jak długo sie dziecku będze podobł bo chciała bym zeby to był prezent co posłuzy tak do nastepnych urodzin-co o tym myślicie?

sylwia prezenty super:tak: a jakie saneczki, bo też o tym myślałam. Konika na biegunach ma kupić prababcia Szymona, ale nie wiem czy nie da kaski żeb yśmy sami wybrali. A rowerek świetny :-)

unas nocniczek używany od dawna hehe ale tylko kupe robi do niego bo siki jakoś tak lecą do pieluch a potem mam pranie bo my na wieloraziwych jesteśmy bo Róza ma alergie na substancje żelująze w jednorazówkach
Fusia, a jak masz wielorazowe, to zwykłą tetrę + jakąś ceratkę? czy te super eko nowoczesne?
a jeśli nie nowoczesne, to skąd wzięłaś ceratki/majteczki/cokolwiek?

Dziewczyny, a co do tortów -to czy te super torty co robiłyście/kupowałyście, to dzieciaki zjadaly? czy to tylko dla dorosłych?
czy robiłyście jakieś specjalne, by nie były z nadmiarem cukru itp? Krzych jeszcze słodyczy nie je wiec mam zagwozdkę, co mu zrobić, by i on mógł się cieszyć swoim tortem...

Nutria ja osobiście nie lubię tortów z cukierni, bo są zawsze strasznie przesłodzone.
Nam robiła moja siostra, i był idealny, Igor też trochę zjadł.

Ja tam kupuję-wygoda znów przemówiła przeze mnie:-p tzn zamawiam w cukierni ale właśnie w zasadzie nie mogę się zastanowić nad wzorem niby już wcześniej wiedziałam jaki ale jak mi babka przesłała katalog to zgłupiałam najchętniej zamówiła bym wszystkie takie fajne są:-D:-D
Zosia dostanie mini kawałek symbolicznie. Mam pytanie odnośnie zabaw roczkowych wiem że jest jakieś tam losowanie(kim się będzie w przyszłości) czy coś... pytanie moje brzmi:jakie gadżety potrzebuję do ów zabawy?

reklama
Dziewczyny, a co do tortów -to czy te super torty co robiłyście/kupowałyście, to dzieciaki zjadaly? czy to tylko dla dorosłych?
czy robiłyście jakieś specjalne, by nie były z nadmiarem cukru itp? Krzych jeszcze słodyczy nie je wiec mam zagwozdkę, co mu zrobić, by i on mógł się cieszyć swoim tortem...

W Ani były tylko bita śmietana i owoce, więc dwie łyżeczki dostała i koniec, niech się nie przyzwyczaja:rofl2::-p

Do góry