reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przygotowania do pierwszych urodzin:)

reklama
co do prezentów to powiem wam że my mamy kilka typów:-D pchacz jeździk z FP lew, kombinezon zimowy i lego duplo. Gościom będę podpowiadać co mogą myszce sprawić:cool2:

Ja na razie wymyśliłam huśtawkę (już kupiona), konika na biegunach, rowerek, sanki... problem polega tylko na tym, że większość rzeczy wolałabym sama wybrać ;)

Asia też myślałam o rowerku, ale tyle ich jest, że wybór zajmie mi chyba ponad rok ;) No i chciałabym kupic jeszcze Szymonowi sanki :D

ja na razie chcę taki mały i zgrabny, znaczy lekki, bo Anusia nie bardzo chce na spacerach w wózku siedzieć, bo chce chodzić to nie będę się z całym majdanem tachać, poza tym potem chcemy jej kupić taki prawdziwy, żeby szybko zaczęła się uczyć jeździć:-D:-D:-D

unas od chrzestnych będze prezent niespodzianka ,
od dziadków szczeniaczek uczniaczek ,
od drugich cała impreza-ciuszki i restauracj
od reszty pewnie pieniazki
a odnas -i tu prablem mam pare typów-rowerek biegowy i kask,albo MZK Wózek dla lalki Pchacz FISHER PRICE (1235582925) - Aukcje internetowe Allegro
lub FISHER-PRICE GRAJĄCY MUZYCZNY CHODZIK PCHACZ (1231478013) - Aukcje internetowe Allegro
chyba ze MZK Jeździk, chodzik, bujak Maestro 5 w 1 SMOBY (1235587951) - Aukcje internetowe Allegro
co doradzicie??
sanki za pieniązki które dostanie i pare innych fajnych zabawek

Asia piękny i wielgachny ten tort.
U nas już w niedzielę pierwsza impreza (w dniu urodzin Maksa)
a następna 17 bo wtedy jest za niego msza (może zgrzecznieje jak go wodą święcona potraktują)
A co do prezentów to ja chyba wyrodna matka jestem ale nic nie kupuję bo uważam że wszystko ma :)

reklama
Do góry