reklama
A
Agnezzz
Gość
Ja własnie idę zrobić badania na toksoplazmozę 1 października. Zobaczymy co we mnie siedzi ;D
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Sluchajcie, a ja mam male pytanko: Jak to jest z dniami plodnymi kiedy sie ma nieregularnie okres ???? Bo sie troche juz pogubilam raz 27 dni, raz 35. Sama ju nie wiem. Kupilam sobie tesciki owulacyjne, ale narazie nic nie wskazuja. Moze sprawdzam w nieodpowiednie dni?
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Gwiazdeczko...to roznie bywa. Ja tez mam nieregularne cykle, nawet do 42 dni. ostatnio jak mi robiono monitoring to owu mialam w 28 dniu. sama planuje kupic testy ale zastanawiam sie jak to bede sprawdzac skoro mam takie roznice, choc ostatnio najczescije jest po 42 dni-dlugo ale wolalabym takiej dlugosci niz skoki. pozdrawiam
ja jeszcze nie korzystałam z tetów owul..i poki co zdaje sie na los-i w moim przypadku to też chybił /trafił, bo mam hnieregularne cykle..no,ale..zobaczymy-poki co stosujemy metode-codziennego tulanka od 10dc do @...ale to jednak chyba prawda(potwierdzona sytacjami-przykladami innych)..że nie wolno nam przytulac sie i myśleć-o robimy bejbika..bo to wielkie G wychodzi z tego..Też gin mi kazał..-nie nastawiać sie na konkretny miesiać..no i mial racje..majowego dzidziusia nie będe miała..bynajmniej nie 2006
magdalenkakol
Fan(ka)
Rusalko nie martw sie czerwiec tez piekny miesiac.
Ja myslalam co to za problem miec dziecko ? Zaden.Bedzie w sierpniu przytulanko i bedzie dzidzia w maju.
Teraz juz tak nie mysle.Kiedy bedzie to bedzie .Zrobimy tylko przerwne na te zimowo-wiosenne miesiace bo nie chce miec dzidzi urodzonego zima.
mam jednak nadziej ze nie bezie takiej potrzeby i juz do zimy bede miala swoja fasolke.
Ja myslalam co to za problem miec dziecko ? Zaden.Bedzie w sierpniu przytulanko i bedzie dzidzia w maju.
Teraz juz tak nie mysle.Kiedy bedzie to bedzie .Zrobimy tylko przerwne na te zimowo-wiosenne miesiace bo nie chce miec dzidzi urodzonego zima.
mam jednak nadziej ze nie bezie takiej potrzeby i juz do zimy bede miala swoja fasolke.
reklama
Jasne..Ja w tym miesiacu baaardzo zdystansowałam(poprzedni utarł mi nosa..i nie czerwiec to lipiec..sierpien(poźniej też wstrzymujemy sieoby dlatego, ze juz bedę miala dzidzi w sobie..Już niedlugo październik..dojdą studia..cd pisania pracy..mnóstwo spr z domem..no i moze kupimy sobie drugiego pupilka..i mało czasu na "myślenie o .." wiec bedzie dobrze
Podziel się: