Może któraś skorzysta
Link do: Pakowanie torby do szpitala - poradnik na temat ciąży i porodu - WzorowaMama.pl
Link do: Pakowanie torby do szpitala - poradnik na temat ciąży i porodu - WzorowaMama.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wcześniej to przeczytałam i dowiedziałam się, że muszę mieć bezzapachowe kosmetyki i moje ubrania też muszą być wyprane w dziecięcym proszku. O tym jakoś wcześniej nie pomyślałam.
Nie wiem czy znajdę w UK, ale popatrzę zdaje egzamin?Bezzapachowe pod pachy jakby któraś planowała kupywac
Czas na dopinanie torby na ostatni guzik uważam za rozpoczętyNo więc jeszcze dzisiaj puszczam pralkę z moimi koszulami i szlafrokiem. Też narazie kupiłam białego jelenia żel pod prysznic. Szamponu bezzapachowego nie widziałam ale tak sobie myślę że włosy i tak zazwyczaj mam spięte więc raczej Dzidziuś i tak nie poczuje czy pachną czy nie. A dobrze, że mówicie o czymś pod pachy bo też bym nie pomyślała. Muszę jeszcze raz na zakupy pojechać.