reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Gag biedny Stasiu. Trzymam kciukasy za wyniki i wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mój młody załapał ode mnie przeziębienie:/ Ma kaszel, lekko przytkany nochal i stan podgorączkowy:(

Gag- kochany dzielny Stasiu :* daj koniecznie znać co ijak
Jolek- biedaczek malusi :* polecam jeśli nie używacie pulmex baby świetnie łagodzi takie przeziębienia

Oj tak ja też polecam Pulmex baby, ja smaruję placki, klatkę piersiową i stópki. Zdrówka dla Igusia.

Gag - biedny Stasiu, kciuki za wyniki zaciśnięte.

U nas już spokój w piątek była jeszcze biegunka. Pojechałam znów do lekarza, która jak tylko usłyszała ile trwa biegunka chciała nas wysłać do szpitala na nawadnianie, ale zbadała mała i stwierdziła, że odwodniona nie jest. Pilnowałam, żeby piła dużo. Dała silniejsze leki i biegunka ustąpiła momentalnie.

No mówię Ci Futrzaczku też stracha miałam jak sobie pomyślałam o mojej małej przypiętej do kroplówki, a tym bardziej, że w perspektywie była imprezka roczkowa. Ale na szczęście nie było potrzeby, a lek pomógł błyskawicznie, dupinkę odparzoną też już prawie wyleczyliśmy

Basiek, właśnie wlazłam na bb, żeby pisać do Ciebie jak tam sprawy zdrowotne u Was:) Cieszę się, że już wszystko ok z Martysią. Nawadnianie przy biegunce jest bardzo ważne. Pamiętam jak jeszcze w szpitalu rozmawiałam z pediatrą, która mi odradzała szczepienie na rota, że podstawą sukcesu jest właśnie nawadnianie.
W każdym razie dobrze, że macie już choróbsko za sobą. Oby jak najmniej takich akcji.

Mojej znajomej synek leżał ostatnio na rota i oni w szpitalu niczym go nie leczyli.Teraz stawiają na to ,żeby organizm sam zwalczył to świństwo.
Basiekk cieszę się,że już z Marti ok i szpital nie był konieczny. Swoją drogą to chyba coś w powietrzu bo moja siostrzenica też kilka dni temu miała biegunkę nie wiadomo skąd.

reklama
Do góry