reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przychodzi majówczątko do lekarza....(wizyty, szczepienia i leczenie)

reklama
Prezesiku i ja trzymam mocno kciukaski za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&
Jaipur najprawdopodobniej to meszki bo komary takich śladów nie zostawiają.

Alex może to meszki?
Vi te kropki jej się znów robią?może to jakieś alergiczne, bo wtedy zniknęło, a może teraz coś pyli..

my po usg więcej nie wiemy poza tym ,ze to nie przepuklina czy przetoka.Biopsje będziemy robić, ale dopiero w czwartek za tydzień.

jaipur w dalszym cągu trzymam kciuki !&&&&&&&& mam nadzieję że to nic poważnego

a Emce się znów robią te plamki na brzuszku :/ tak własnie te ..
dziś miałam iśc do lekarza ale za dużo ludzi było bo za późno poszłam a ona tez marudna była więc uznałam ze pójde jutro :/
moze i to alergiczne nie wiem , te strupki wyglądaja tak jak miała Polcia na policzku

paskudztwo jedno !

Ostatnia edycja:
Jaipur będę z Wami myślami.
Vi wymaz by się przydał.

Mam nadzieję, że dzieci nie mają poważniejszych problemów i szybko się z nimi uporacie :tak:

Lepi zaświadczenie zobowiązuje ;-):-)

Kamcia oj, niedobrze, niedobrze... cholerstwo jakies! moze do alergologa sie wybierzcie ??? < nie pamietam czy bylyscie?>
U nas, odpukac, juz ok od dawna.

Prezes jak to Prezes zaczaruje usmiechem i bedzie git! nikt mu krzywdy nie zrobi, niepotrzebnie, no &&&&&

Dziewczyny, napiszcie jak Wasze dzieciaczki piją leki - u nas w czasie choroby to prawdziwa męka...

Teraz na przykład mała ma brać smecte, dicloflor w tabletkach (proszek do wysypania do płynu), nie wypije ani z mlekiem (też ma specjalne przy biegunce i jest ble), wodą, niczym, ani z butelki, kubka (zawsze to było atrakcją), strzykawki. Podawanie leku w strzykawce zawsze jest koszmarem (nawet słodkiego syropu). Tylko z czopkami nie mamy problemu - ale teraz na szczęście są niepotrzebne.

reklama
ze strzykawki zawsze był słodki(mieszałam słodki z niesmacznym- według wskazań lekarza), więc gość krzyczał jak się kończył i ssał zapamiętale pustą:eek: oblizywał i cmokał
probiotyk zjadał od małego z saszetki prosto(podawałam acidolac na azs), otwierając dziubek ładnie i czekając.Złościł się jak nie wylatuje już. Czopki są fe:-p
Lekoman? ;)

dziękujemy dziewczyny za kciukasy, będzie dobrze my to wiemy

Do góry