reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Prezesiku!!! &&&&&&&
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Alex może to meszki?
Vi te kropki jej się znów robią?może to jakieś alergiczne, bo wtedy zniknęło, a może teraz coś pyli..
my po usg więcej nie wiemy poza tym ,ze to nie przepuklina czy przetoka.Biopsje będziemy robić, ale dopiero w czwartek za tydzień.
jaipur w dalszym cągu trzymam kciuki !&&&&&&&& mam nadzieję że to nic poważnego
a Emce się znów robią te plamki na brzuszku :/ tak własnie te ..
dziś miałam iśc do lekarza ale za dużo ludzi było bo za późno poszłam a ona tez marudna była więc uznałam ze pójde jutro :/
moze i to alergiczne nie wiem , te strupki wyglądaja tak jak miała Polcia na policzku
paskudztwo jedno !
Ostatnia edycja:
lepidoptera
Fanka BB :)
jaipur - mam nadzieję, ze to nic poważnego.
Hope - ???
Hope - ???
Kamcia oj, niedobrze, niedobrze... cholerstwo jakies! moze do alergologa sie wybierzcie ??? < nie pamietam czy bylyscie?>
U nas, odpukac, juz ok od dawna.
Prezes jak to Prezes zaczaruje usmiechem i bedzie git! nikt mu krzywdy nie zrobi, niepotrzebnie, no &&&&&
U nas, odpukac, juz ok od dawna.
Prezes jak to Prezes zaczaruje usmiechem i bedzie git! nikt mu krzywdy nie zrobi, niepotrzebnie, no &&&&&
lepidoptera
Fanka BB :)
Dziewczyny, napiszcie jak Wasze dzieciaczki piją leki - u nas w czasie choroby to prawdziwa męka...
Teraz na przykład mała ma brać smecte, dicloflor w tabletkach (proszek do wysypania do płynu), nie wypije ani z mlekiem (też ma specjalne przy biegunce i jest ble), wodą, niczym, ani z butelki, kubka (zawsze to było atrakcją), strzykawki. Podawanie leku w strzykawce zawsze jest koszmarem (nawet słodkiego syropu). Tylko z czopkami nie mamy problemu - ale teraz na szczęście są niepotrzebne.
Teraz na przykład mała ma brać smecte, dicloflor w tabletkach (proszek do wysypania do płynu), nie wypije ani z mlekiem (też ma specjalne przy biegunce i jest ble), wodą, niczym, ani z butelki, kubka (zawsze to było atrakcją), strzykawki. Podawanie leku w strzykawce zawsze jest koszmarem (nawet słodkiego syropu). Tylko z czopkami nie mamy problemu - ale teraz na szczęście są niepotrzebne.
reklama
ze strzykawki zawsze był słodki(mieszałam słodki z niesmacznym- według wskazań lekarza), więc gość krzyczał jak się kończył i ssał zapamiętale pustą oblizywał i cmokał
probiotyk zjadał od małego z saszetki prosto(podawałam acidolac na azs), otwierając dziubek ładnie i czekając.Złościł się jak nie wylatuje już. Czopki są fe
Lekoman?
dziękujemy dziewczyny za kciukasy, będzie dobrze my to wiemy
probiotyk zjadał od małego z saszetki prosto(podawałam acidolac na azs), otwierając dziubek ładnie i czekając.Złościł się jak nie wylatuje już. Czopki są fe
Lekoman?
dziękujemy dziewczyny za kciukasy, będzie dobrze my to wiemy