reklama
emih
Fanka BB :)
Dzięki serdeczne za odpowiedzi! Zostałam na weekend sama, a w koło żadnej rodziny i wpadłam w panikę nie mogąc nawet z chorym dzieckiem wyskoczyć do apteki bo rano padało Kupiłam te kropelki i doliccocil- bo te granulki mam sprawdzone na pierwsze symptomy. Gruszki tak jak mówiłam nie znalazłam i właśnie dostałam ten sopelek- w pierwszej fazie kataru był ok, ale potem nie dość że kasia już rozdrażniona nic do noska sobie włożyć nie dawała to jeszcze jakby niczego nie "zasysał" A noc była koszmarna, choć z drugiej strony... Kilka godzin nosiłam Kasię na rękach- spała tylko w ten sposób- chciała oddychać noskiem, a tu nie szło. Ale tak słodko się przytulała No i rano po gorączce ani śladu i katar jakby mniejszy :laugh: Jeść je, tyle że mniej, ale w gardło za nic w świecie nie mogę jej zajrzeć...
Pycha
mama Mai i Marty
Maja tez dziś wstała z katarkiem, leci jej ciurkiem i do tego kicha, je w miarę ładnie, bawi sie, ma humorek, tylko taka bardziej przytulalska sie zrobiła, nie wiem co robic, ale może tez jej podam Eurespal, ale może lepiej iśc do lekarza???
Szafrankowa
Zaciekawiona BB
Pycha myśle,że z Eurespalem możesz się wstrzymać do jutra,jeśli Majeczka jutro będzie miała nadal katarek lub chrypke,możesz jej doraźnie podać syropek przez dzień lub dwa.Na katarek naprawde polecam Euphorbium.Proponuje Ci dawać jej przez kilka dni Cebion lub Cebion multi(tak dla wzmocnienia organizmu).Jeśli ma dobry humor i apetyty to nie powinno to być chyba poważne przeziębienie.
Kurcze u nas ciagle to nocne wstawanie o 23 je przez sen o 3 musi znowu zjeśc i potem o 6... ratunku!!!!! je kaszke z ryżem i to całkiem sporo zjada wiec ja juz nie wiem dalaczego jest ciagle głodna?? co zrobic zeby spała dłuzej ? HELP!
Agnieszka ma takie same godziny pobudek. Kładę ją ok 20.00. Potem budzi sie o 23.00, 2.00, i 6.00 rano. Nie ma nawet najmniejszego zamiaru wydłużać tych przerw. Moja Ala to spała całą noc już w wieku 3 miesięcy. Ale ona była karmiona butelką, a Aga chce się przytulać do cyca.
Hej!Czasem zaglądam tu do was na forum bo mój Konradek też jest z listopada z 15 listopad!Ma właśnie dziś 9 miesięcy i 6 dni !I aż nie mogę uwierzyć bo tez budzi się na karmienie o 23.00 , o 2.00 i o 6.00.Z tym że zasypia tak po 21.00. Też je mleczko z kaszką ryżową o smaku jabłkowym. innych saków nie lubi. Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam wasze dzieciaczki. Ja sestem z małopolski
emih
Fanka BB :)
U mnie Kasia też się tak często budziła swego czasu, gdy ciumkała z piersi. Miałam też wrażenie że je (choć wszyscy mówili że dziecko po 6 miesiącu życia nie odczuwa już w nocy głodu i chce się tylko przytulic) A ja czułam że wypija wszystko. Miała prawie 8 miesięcy a ja dawałam głowę że wypija wszystko z obu piersi. Postanowiłam to zmienić, a raczej chciałam ze względu na nocne wyjście, które żeśmy zamierzali od dłuższego czasu. Tydzień przed- zamiast piersi dawałam jej wodę z butli. Na początku nawet piła- jakby faktycznie była spragniona, ale po 3 dniach przestała się budzic całkiem. Od tej pory je o 19 wieczorem a potem dopiero ok 5 rano
Ja już próbowałam różnych sposobów na to by przyzwyczaić Kamilka na przespanie całej nocy, ale nic z tego . Budzi sie jeszcze 2 razy/ 24:00 i 4:00 zaprogramowane to już chyba ma. najgorzej zę zbliża sie wrzesień i muszę do pracy a ja tu często niewyspana i marudna wstaję, najgorzej jest gdy Kamil robi sobie w nocy przerwę i chce sie bawić i ani myśli o spaniu...
reklama
hey dziewczyny
no aj nie karmie piersia i moze dlatego przesypiamy całe nocki od kad mały skonczył 3 miesiace,choc zdaza mu sie jeszcze obudzic ale to bardzo zadko,mały zreszta lubi spac,bo jak zje butle (i to nie zawsze)o 21 to przed 8 rano sie budzi na jedzonko i idzie dalej spac(własnie sie zaczyna ruszac)ale po południu jeszcze bedzie spac
no aj nie karmie piersia i moze dlatego przesypiamy całe nocki od kad mały skonczył 3 miesiace,choc zdaza mu sie jeszcze obudzic ale to bardzo zadko,mały zreszta lubi spac,bo jak zje butle (i to nie zawsze)o 21 to przed 8 rano sie budzi na jedzonko i idzie dalej spac(własnie sie zaczyna ruszac)ale po południu jeszcze bedzie spac
Podziel się: