reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przerost macicy z atypią- stan przednowotworowy a ciąża

reklama
Jeżeli macie niedaleko do poznania to poczytajcie o Doktorze Arkadiusz banach ponoć bardzo dobry lekarz . Ja jutro do niego się wybieram tylko że u niego wszystko prywatnie.

Zobaczcie w czym ten lekarz się specjalizuje

Załączniki

• Screenshot_20220112-081644_Chrome.jpg
    Screenshot_20220112-081644_Chrome.jpg
    268 KB · Wyświetleń: 53
U mnie na szczęście ta konsultacja z ordynatorem była na NFZ. Na wizycie zapytała mnie, czy chcę mieć dzieci i zaproponowała wkładkę, a po wyjęciu jeśli będzie ok to też in vitro aby jak najszybciej zajść w ciążę :(
Mi nawet nikt w szpitalu nie zaproponowal konsultacji.... zostalam pozostawiona sama sobie

Jeżeli macie niedaleko do poznania to poczytajcie o Doktorze Arkadiusz banach ponoć bardzo dobry lekarz . Ja jutro do niego się wybieram tylko że u niego wszystko prywatnie.
Daj koniecznie znac co Ci powie. Do Poznania mam 400km. Ja teraz weszlam na forum gdzie dziewczyna pisala ze nie chce usuwac a miesiac pozniej napisala ze jest po zabiegu.... to my we trzy tylko walczymy.... przykre

Ostatnia edycja:
reklama
Mi też nikt nic niezaproponował sama musiałam szukać , ci w szpitalu to tylko aby usunąć macice i problem z głowy niech pierw sobie coś usuną .

Do góry