ivka76
Fanka BB :)
Szymon nie ma ani pościeli ani śpiworka do spania - nie uznaje też przykrycia czymkolwiek. Jest cieplutki więc go nie ubieram, a temp. w pokoju to u nas 22-23st
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuuuuuu zazdroszcze!!!!!!!!!A trzy razy w tygodniu śpi z nim mąż, a ja wtedy porządnie się wysypiam, bez nocnych przebudzeń
No, kochane! Udało mi sie wreszcie przeforsować ten 'durny' wg mojego męża pomysł, żeby eksmitować Kubasa do jego pokoju. Odzyskałam sypialnie i ciesze sie z tego bardzo. Wyniosłam łózeczko, przewijak - komodę młodego i mam więcej miejsca. Ale długo musiałam o to walczyć, chociaż i tak ja do niego wstaje w nocy