reklama
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
koga powodzenia przy budowie - życzę Ci abyście święta spędzili juz w nowym domku,a Maks miał swój pokoik.
My być może będziemy "ekmitować" Mateosia do swojego pokoju po remoncie - zaczynamy po świętach i potrwa pewnie ze dwa miesiące.
My być może będziemy "ekmitować" Mateosia do swojego pokoju po remoncie - zaczynamy po świętach i potrwa pewnie ze dwa miesiące.
koga
Mama Maksa i Julka
Koga-zawsze jest ten początek....a powiedz jak duzy Wasz domek zaplanowaliście?
nie za duży - 150 m - ale wystarczy żeby mnie wykończyć przy sprzątaniu
karolkaz
Fanka BB :)
Koga- Racja duża powierzchnia duże sprzątanie...ja po weekendowym sprzataniu dwóch pokoi kuchni i łazienki ...padam na nos.....nie za duży - 150 m - ale wystarczy żeby mnie wykończyć przy sprzątaniu
ale dobrze 150m ....powierzchnia wystarczająca......jakbym miała buodwac to powierzchnie zblizoną bym wybrała....
Ja lubię domy parterowe...jakos tak mi się podobają.....
Fajnie macie!!!!!!!! jak dobrze pójdzie to może święta bożego narodzenia w nowym domku...tego Wam oczywiście życzę.
K
KingaP
Gość
właśnie chciałam to napisać: I bez teściów na głowie...
Mój R. zadzwonił do mnie z pracy podjarany, że szukamy domu Stwierdził,ze wartość naszego mieszkania tak skoczyła do góry, ze w ciągu dwóch lat jesteśmy do przodu 100 tys... [w pierwszym momencie trudno było mi w to uwierzyć... ale przejrzałam oferty mieszkań na necie i... chyba mój chłop ma rację???}
Najbardziej cieszyłabym się własnie z pokoju dla Karoli, bo chciałabym mieć sypialnie dla nas... Bo wszystkie "dodatkowe" sprawy małżeńskie "omawiamy" w pokoju gościnnym...
Mój R. zadzwonił do mnie z pracy podjarany, że szukamy domu Stwierdził,ze wartość naszego mieszkania tak skoczyła do góry, ze w ciągu dwóch lat jesteśmy do przodu 100 tys... [w pierwszym momencie trudno było mi w to uwierzyć... ale przejrzałam oferty mieszkań na necie i... chyba mój chłop ma rację???}
Najbardziej cieszyłabym się własnie z pokoju dla Karoli, bo chciałabym mieć sypialnie dla nas... Bo wszystkie "dodatkowe" sprawy małżeńskie "omawiamy" w pokoju gościnnym...
reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Kinga strasznie podskoczyły ceny mieszkań ... np. mieszkanie co kiedyś kosztowało 60 tys teraz kosztuje ok 160 tys. ....czyli to co R. mówił jest jak najbardziej potwierdzone...my tak mamy ze swoim.właśnie chciałam to napisać: I bez teściów na głowie...
Podziel się: