reklama
K
kasiula matula
Gość
swietna ta karuzela moj grzesiek kupil taka ze patrzec na nia nie moge i ma taka glosna melodie i brzydka ze sama bym przy tym nie usnela a co dopiero dzidzia
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Asiabeti, bardzo ładny kącik. Ja mam ten sam problem - też wynajmujemy :-) Ale pocieszam się, że taki kącik maleństwu w zupełności na razie wystarczy :-) My akurat w grudniu odbierzemy mieszkanko :-)
Komoda prezentuje się extra!!!! My niestety kaski nie mamy teraz tyle...ale okazało się, że moja ciocia ma zbędną już komodę z przewijakiem :-) i może nam dać - akurat "zuużyjemy" na tym, a do nowego już kupimy mu bardziej "dorosłe" mebelki.
Komoda prezentuje się extra!!!! My niestety kaski nie mamy teraz tyle...ale okazało się, że moja ciocia ma zbędną już komodę z przewijakiem :-) i może nam dać - akurat "zuużyjemy" na tym, a do nowego już kupimy mu bardziej "dorosłe" mebelki.
magdalenaB
marcowa mama 06'
asiabeti: sliczny kacik!!
ja jak juz bede miec ubrana posciel i zrobiony przewijaczek to tez sie pochwale a co!
ja jak juz bede miec ubrana posciel i zrobiony przewijaczek to tez sie pochwale a co!
Witam. My mamy zamysł na stolarza. U moich rodziców robił juz kilka rzeczy.
Facet ma dar w rękach a i niedrogi jest.
Wstępnie za pokoik dla Kluseczki ok 1000 zł weźmie.
Szafa, komoda, kołyska+łóżeczko+łóżeczko bez szczebelek, półka na ścianę i krzesło do siadania. ;D
To już chyba jego hobby bo jak patrzyłam na niektóre ceny
A ładnie robi.
Ale na razie w pokoiku mieszka sublokator
Facet ma dar w rękach a i niedrogi jest.
Wstępnie za pokoik dla Kluseczki ok 1000 zł weźmie.
Szafa, komoda, kołyska+łóżeczko+łóżeczko bez szczebelek, półka na ścianę i krzesło do siadania. ;D
To już chyba jego hobby bo jak patrzyłam na niektóre ceny
A ładnie robi.
Ale na razie w pokoiku mieszka sublokator
reklama
A
azik
Gość
to dosyć tanio, fajnie
Podziel się: