KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Hej dziewczynki czy ma ktoras z was przepis na latwy jablecznik? To ulubione ciasto mojego meza a ja nie potrafie go zrobic. Sprobowalam raz i mi nie wyszlo:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo proszę:-) może nie jest to typowy jabłecznik ale są jabłka i zawsze wychodzi, ciasto smaczne na ciepło i zimnoHej dziewczynki czy ma ktoras z was przepis na latwy jablecznik? To ulubione ciasto mojego meza a ja nie potrafie go zrobic. Sprobowalam raz i mi nie wyszlo:-(
Annya z Twoich przepisów wynika, że bardzo lubisz czosnek i to duuuuużo;-)
Mogę Ci polecić świetny sos czosnkowy np. do pizzy:
- 2 łyżki serka homogenizowanego waniliowego
- 4 łyżki majonezu
- 2 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę
- pieprz
Wszystkie składniki wymieszać i odstawić na jakiś czas do lodówki, żeby się "przegryzło".
Tusieńka - uwielbiam czosnek!!!I wszelkie sosy, sałatki czosnkowe itp. Uważam , że dodają potrawie fajnego smaku. ( Jakby któraś chciała spróbować frytki z czosnkiem - serio- to polecam, każdy kto spróbował , to się zakochał :-)) Dzięki a przepis , na pewno skorzystam![]()
to tak jak ja, najchetniej do wszystkiego jadlabym sos czosnkowy
Nie wiem, czy w PL macie ciabatty gotowe do pieczenia? Moglabym podrzucic pomysl na wieczorna przekaske na cieplo
Nie wiem, czy w PL macie ciabatty gotowe do pieczenia? Moglabym podrzucic pomysl na wieczorna przekaske na cieplo
Wanilia pewnie dodaje slodki posmak, a ja takiego sosiku akurat wlasnie nei lubie.