reklama
ivka76
Fanka BB :)
ivka76
O modelu zapomniałam! Ja mam clatronic 2864 - ma wszystko co potrzeba :-)
K
KingaP
Gość
ivka, a te mieszanki... czy one mają coś wspólnego z zakwasem (tym na którym piecze się prawdziwy chleb ;-))?
ivka76
W tych mieszankach jest już dodany suchy zakwas, ale mimo to trzeba dodać troszkę drożdży.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A ja w końcu zrobiłam placuszki-koguszki :-)
Filip zajadał się strasznie!!! :-) Zresztą nie tylko Filip ;-)
Wiem tylko, że następnym razem zrobię z dwóch kostek sera, bo z jednej to było za mało A jadł głównie Filip
W ogóle on bardzo lubi takie rzeczy: naleśniki czy racuchy (z jabłkami) zajada, aż mu się uszy trzęsą
Wiem tylko, że następnym razem zrobię z dwóch kostek sera, bo z jednej to było za mało A jadł głównie Filip
W ogóle on bardzo lubi takie rzeczy: naleśniki czy racuchy (z jabłkami) zajada, aż mu się uszy trzęsą
A ja w końcu zrobiłam placuszki-koguszki :-)
troszkę Ci Kasiu zazdroszczę tych placuszków;-), mój Maciuś niestety może sobie pomarzyć o takich rzeczach:-( ale mam nadzieję, że kiedyś będzie mógł jeść wszystko bez ograniczeń
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A czemu Fionka? Nie było Cię tu tyle czasu, że nic nie wiem o Twoim synku, a odkąd wymieniałyśmy czasem smsy już ponad rok minął···
reklama
Kasiu Maciuś ma straszną alergię na mleko krowie (wykluczone wszystkie jego przetwory), białko jaja kurzego (ale właśnie się okazało , że jajek przepiórczych też nie może), alergolog narzuciła nam bardzo restrykcyjną dietę, bo musimy doprowadzić skórę do kultury, a i do tego dochodzi prawdopodobnie alergia wziewna i konytaktowa (dziecko leczyli mi na oskrzela przez pół roku a okazało się, że katar i kaszel są objawami alergii i tak trzeba je leczyć), najgorsze jest to, że u takich maluchów nie robi się testów tzn. robi się z krwi ale one nie są miarodajne więc wszystko polega na domysłach i próbach i błędach
powiem szczerze , że przerażają mnie te wszystkie maści sterydowe i lekarstwa których ulotek lepiej nie czytać jeśli człowiek chce zachować zdrowie psychiczne
powiem szczerze , że przerażają mnie te wszystkie maści sterydowe i lekarstwa których ulotek lepiej nie czytać jeśli człowiek chce zachować zdrowie psychiczne
Podziel się: