reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

to prawda szybkowar to super sprawa gołąbki w 20 min sie robia tylko trzeba czasem uwazac zeby rosól na suficie nie wyladowal , bo u mnie tak sie stalo i mialam na obiad warzywa na parze a rosól na suficie :-D:-D:-D

reklama
A to mój dzisiejszy wytwór - babka piaskowa z bakaliami:

7d0d11c82379fcdcm.jpg

c69542465c8acae7.jpg

ooo może trzeba pomyśleć o tym wynalazku :-):-)
szybkowaru używam od kilku lat, i właściwie nie wyobrażam sobie innego gotowania np zupy przez godzinę:wściekła/y: albo buraków czy fasoli.
jakoś nigdy mi nie robił (szybkowar znaczy) brzydkich numerów, ale słyszałam że potrafią. myślę że szybkowary dobrych firm są w miarę pewne ( i mam nadzieję że nie będę musiała zmienić zdania:))

Jak już poczynicie zakupy sprzętowe to dam Wam namiary na sprawdzone (i smaczne!) miejsca, gdzie można zakupić gotowe mieszanki chlebowe.

Co do sprzętu - odradzam automaty tefala i moulinexu, bo jak się okazuje to clatronic wiedze prym w tej akurat dziedzinie. Nie warto też kupować najdroższego, bo on się niczym nie różni od modeli niższych poza wyglądem. Zwróćcie uwagę jakiej wielkości chlebki chcecie piec, bo jak te mniejsze to polecam foremkę z jednym mieszadłem; a jeśli większe to tę z dwoma.

po Twoich zdjęciach Ivka strasznie napaliłam się na tę maszynę !!!! - chwilowo kasy i czasu na szukanie niet - ale jak tylko się przeprowadzimy (za jakieś 3 tygodnie) i ze spokojem policzę ile mamy i ile jeszcze potrzbujemy to wstawię ją na litę zakupów!!:-)

a wtedy poproszę też o namiary na mieszanki:-):-)

babka wygląda pysznie:tak::tak::tak:

Ja swój sprzęt kupiłam właściwie na próbę, bo jest poekspozycyjny i kosztował 80zł + 20zł przesyłka. Kiedy dotarł to okazało się, że chyba wcale nie był nigdzie pokazywany, bo nawet najmniejszego pyłu na nim nie było :-)

O własnie ..to jest cos taiego że mozna sprzet poekspozycyjny kupic ..Ivka podasz namiary ???? gdzie i jak można kupić..taki sprzęt:tak::-D

reklama
Do góry