reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

Koga - placuszki serowe ..wysmienite ...rewelacja..Antkowi bardzo smakowało i rodzicom też hehehe:tak:;-);-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:

Szybkie przygotowanie a efekt niesamowity ..pychaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
Ja dzis z rana ugotowala kasze manna (sama tez mialam na nia smaka:-p)
dodalam soku malinowego i pokroilam banana na male plasterki pycha!:-)

Ja tez musze wyprobowac ten przepis na placuszki serowe.

cieszę się, że smakują, choć to zasługa Nigelli;-)

my też je dziś znowu mieliśmy ... mniam, mniam!

ja juz Maksowi tyle pichcę tego rodzaju placuszków i racuchów - oczywiście razem z nim - że Maks nauczył się już rozbijać jajka:-D

Musze zrobic te placuszki. nigdy nie mialam przepisu ale znam je dosc dobrze bo w podstawowce dawali je czesto w piatki na obiad:-) polane smietana zmieszana z cukrem waniliowym. Mniam mniam.

wczoraj wieczorem, jak czytałam Wasze posty, pomyślałam sobie, że marcowe dzieci w niedzielne poranki zajadają placuszki serowe :-D

też je zrobię.

Koga, jaka ilość placuszków wychodzi z tego przepisu?

wczoraj wieczorem, jak czytałam Wasze posty, pomyślałam sobie, że marcowe dzieci w niedzielne poranki zajadają placuszki serowe :-D

też je zrobię.

Koga, jaka ilość placuszków wychodzi z tego przepisu?

u nas wyszło 12 sztuk - kładłam po 4 sztuki łyżką i smażyłam
aaa! dodałam do drugiej partii odrobinę masła i smażyłam na mini gazie - nie przypiekły mi się jak pierwsze cztery sztuki

A ja sobie zaplanowałam "Placuszki- Koguszki" (;-)) na podwieczorek i zapomiałam ........kupić sera.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jestem na siebie zła, bo Martyna padła, a nie chcę jej zostawić w domu samej....wrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
widzę ,że "Placuszki- Koguszki" cieszą się wzięciem - w takim razie muszę i ja wypróbować - o efektach napiszę niezwłocznie po pożarciu :-)

Do góry