reklama
Dziewczyny, polecam syrop czosnek/cytryna/miod
Pola po 4 dniach w przedszkolu miala katar (czwartek), zapodalam ten syrop i dzisiaj juz prawie nic nie ma. na szczescie bez goraczki, katar nie zielony tylko bialaw. moze to ten czosnek wlasnie, podobno naturalny antybiotyk....
Pola po 4 dniach w przedszkolu miala katar (czwartek), zapodalam ten syrop i dzisiaj juz prawie nic nie ma. na szczescie bez goraczki, katar nie zielony tylko bialaw. moze to ten czosnek wlasnie, podobno naturalny antybiotyk....
Elmoo
Fanka BB :)
Marta daj przepis ile czego i po jakim czasie od zrobienia podać, jak czosnek przez praskę czy kroić itp.
kiniorek91
Hej
U nas na szczęście bez choroby, odpukać w niemalowane. Kasper bez wiekszego problemu dzisiaj poszedł - jakiś mały sukces
Ja jak byłam mała dostawałam na przeziębienie syrop: cebula zalana gorącą wodą i zasypana cukrem. Żeby był cały czas sok wypuszczany z cytryny - mama dawała go na kalorywer. Można dodąć do tego oczywiście miodu troche. Jeszcze dostawałam mleko z czosnkiem i cukrem ale tego chyba nawet teraz bym nie wzięła do ust...
A co do filmów - moj K był z małym na Samolotach ze względu na jego brak skupiania dłuższej uwagi (no dwu latkowi sie nie dziwie) to wytrzymał godzine z hakiem I bardzo zadowolony...
Jutro 3 rocznica ślubu i w pracy bede... Moze dzisiaj sami sie do kina wybierzemy.
A co do migadłków- nie wiem co poradzić. Sama nie mam doświadczń a młody jak na razie spokój.
U nas na szczęście bez choroby, odpukać w niemalowane. Kasper bez wiekszego problemu dzisiaj poszedł - jakiś mały sukces
Ja jak byłam mała dostawałam na przeziębienie syrop: cebula zalana gorącą wodą i zasypana cukrem. Żeby był cały czas sok wypuszczany z cytryny - mama dawała go na kalorywer. Można dodąć do tego oczywiście miodu troche. Jeszcze dostawałam mleko z czosnkiem i cukrem ale tego chyba nawet teraz bym nie wzięła do ust...
A co do filmów - moj K był z małym na Samolotach ze względu na jego brak skupiania dłuższej uwagi (no dwu latkowi sie nie dziwie) to wytrzymał godzine z hakiem I bardzo zadowolony...
Jutro 3 rocznica ślubu i w pracy bede... Moze dzisiaj sami sie do kina wybierzemy.
A co do migadłków- nie wiem co poradzić. Sama nie mam doświadczń a młody jak na razie spokój.
Elmoo daje tez neosine
syrop to mam z netu przepis
1.5glowki czosnku przez praske
2cytryny wycisna
4lyzki moodu.do sloja do lodowy na dobe
potem przecedzic i w infekcjach 3xpo lyzexzczxe a profilakt 1xlyzecyka
trzmac w lodowce
po przecedzenoi jeszxze dodalam wody pol szklanki
Pola niechetnie ale lyka z ciasteczkiem i woda popija
syrop to mam z netu przepis
1.5glowki czosnku przez praske
2cytryny wycisna
4lyzki moodu.do sloja do lodowy na dobe
potem przecedzic i w infekcjach 3xpo lyzexzczxe a profilakt 1xlyzecyka
trzmac w lodowce
po przecedzenoi jeszxze dodalam wody pol szklanki
Pola niechetnie ale lyka z ciasteczkiem i woda popija
Chyba wypróbuję ten syrop. My cały czas mamy smarki w nosie. Dzisiaj rano przed przedszkolem rzadka kupa ale niby nic nie boli zobaczymy czy to nie jakiś wirus zapodałam probiotyk. Jutro trzylatki mają wycieczkę autokarową do lasu na grzyby i kiełbaskę z rusztu więc mam nadzieję, że pojedzie i obędzie się bez wirusa.
Elmoo
Nasi dziś robią sałatkę owocową, chciałbym to zobaczyć
marta - jak byłam mała to czosnek był ulubionym lekarstwem mojej mamy dla nas - ząbek czosnku przez praskę na dużą łyżkę od zupy wymieszany z miodem i trzeba było to zjeść, do dzisiaj pamiętam, że w buzi szczypało i brzuch potem bolał ale mama mówi, że pomagało.
reklama
Mój syn ma dzisiaj imieniny i wczoraj z M pojechaliśmy przed północą do TESCO bo mi się przypomniało, że mu kupię cukierki i kupiłam pełno mamb porozdzielałam na sztuki zapakowałam w ładną torebkę w nocy!! by dzieci poczęstował, a on dzisiaj rano ryczy, że on nie weźmie cukierków bo mu dzieci zjedzą i nie zabrał
Podziel się: