reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przedstawmy się:)

reklama
Niestety... Nie udało sie, pęcherzyk pusty, beta stanęła przy 16tysiacach.
Bardzo Wam dziekuje za wsparcie i życzę Wam żebyście byly zdrowe i aby wasze dzieciątka były zdrowe i takie kochane jak Wy. Powodzenia

Zanetaanna bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana. Odwzwij sie jak uda Ci sie zafasolkowac . Trzymam kciuki.

Cześć. Mam na imię Agnieszka. W tym roku stuknie mi 33 rok, jestem z Białegostoku. To moja 3 ciąża, mam9- letnią córkę Julię i 6 -letniego Sebastiana. Termin mam na 04.09 ale przy cc na pewno będzie wcześniej dlatego postanowiłam dołączyć do sierpniowych mam :) Pozdrawiam :)

Zanetaanna bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie !!!! najwazniejsze, ze zaszlas w ciaze, co oznacza, ze Twoj organizm to potrafi !!!! Dojdziesz do siebie i heja, staraj sie, na pewno sie uda zobaczysz!!!!!

Hej dziewczyny mam na imie Jagoda. Mam 24 lata i jestem w 8 tyg ciazy albo 9 juz. Mieszkam w UK znam sie z moim chlopakiem tylko 8 miesiecy ale bardzo sie cieszymy z dzidziusia. Czekam na pierwszy scan bo tu nie uznaja ciazy do 12 tyg wiec musze czekac. Czesto pobolewa mnie brzuch i nie mam apetytu.

Cześć Dziewczyny, jestem Magda, mam 32, mieszkam w Bielsku. To moja pierwsza ciąża. Czekam już z niecierpliwością na mojego bobasa.

witajcie dziewczyny mam na imię Kinga mieszkam w Jarosławiu mam 25 lat i jestem po ciąży pozamacicznej na prawym jajowodzie i na lewym jajowodzie krwiak... miałam laparoskopie ... udało się ocalić dwa jajowody miałam HSG ponoć są drożne... teraz od 18 miesięcy z mężem staramy się o upragnione dzieciątko niestety nic nie wychodzi :(

Witam nowe sierpniowe mamy ! :)
Przesyłam tez duzo ciepła dla mam które sie sie wciąż starają <3

reklama
Kaina ja po 2 latach staran o Emilka potanowilam przestac sie starac... tzn odpuscic na jakis czas..zapisalam sie do szkoly.. przyjechala do mnie bratowa z bratem (w ciazy byla) i jezdzilismy zwiedzalismy..duzo smiechu jtd... i jak pojechali to zrobilam test kilka dni pozniej i sie udalo.. jedyna rada odpuscic troszke..choc wiem ze ciezko..zajelo mi to ponad dwa lata ;(
Trzymam kciuki i przeshlam ciazowe fluidy.

Witam nowe mamy.

Do góry