reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się:)

reklama
Niestety... Nie udało sie, pęcherzyk pusty, beta stanęła przy 16tysiacach.
Bardzo Wam dziekuje za wsparcie i życzę Wam żebyście byly zdrowe i aby wasze dzieciątka były zdrowe i takie kochane jak Wy. Powodzenia

Zanetaanna bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana. Odwzwij sie jak uda Ci sie zafasolkowac . Trzymam kciuki.

Cześć. Mam na imię Agnieszka. W tym roku stuknie mi 33 rok, jestem z Białegostoku. To moja 3 ciąża, mam9- letnią córkę Julię i 6 -letniego Sebastiana. Termin mam na 04.09 ale przy cc na pewno będzie wcześniej dlatego postanowiłam dołączyć do sierpniowych mam :) Pozdrawiam :)

Zanetaanna bardzo mi przykro, ale nie poddawaj sie !!!! najwazniejsze, ze zaszlas w ciaze, co oznacza, ze Twoj organizm to potrafi !!!! Dojdziesz do siebie i heja, staraj sie, na pewno sie uda zobaczysz!!!!!

Hej dziewczyny mam na imie Jagoda. Mam 24 lata i jestem w 8 tyg ciazy albo 9 juz. Mieszkam w UK znam sie z moim chlopakiem tylko 8 miesiecy ale bardzo sie cieszymy z dzidziusia. Czekam na pierwszy scan bo tu nie uznaja ciazy do 12 tyg wiec musze czekac. Czesto pobolewa mnie brzuch i nie mam apetytu.

Cześć Dziewczyny, jestem Magda, mam 32, mieszkam w Bielsku. To moja pierwsza ciąża. Czekam już z niecierpliwością na mojego bobasa.

witajcie dziewczyny mam na imię Kinga mieszkam w Jarosławiu mam 25 lat i jestem po ciąży pozamacicznej na prawym jajowodzie i na lewym jajowodzie krwiak... miałam laparoskopie ... udało się ocalić dwa jajowody miałam HSG ponoć są drożne... teraz od 18 miesięcy z mężem staramy się o upragnione dzieciątko niestety nic nie wychodzi :(

Witam nowe sierpniowe mamy ! :)
Przesyłam tez duzo ciepła dla mam które sie sie wciąż starają <3

reklama
Kaina ja po 2 latach staran o Emilka potanowilam przestac sie starac... tzn odpuscic na jakis czas..zapisalam sie do szkoly.. przyjechala do mnie bratowa z bratem (w ciazy byla) i jezdzilismy zwiedzalismy..duzo smiechu jtd... i jak pojechali to zrobilam test kilka dni pozniej i sie udalo.. jedyna rada odpuscic troszke..choc wiem ze ciezko..zajelo mi to ponad dwa lata ;(
Trzymam kciuki i przeshlam ciazowe fluidy.

Witam nowe mamy.

Do góry