reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się:)

Hey! Mam na imię Natalia i mam 24 lata, pochodzę z Poznania :) Jestem w 10 tygodniu i 1 dniu ciązy :) Jest to moje pierwsza ciąża

reklama
Cześć:)
Mam na imię Monika i jestem z Poznania. To moja 3 ciąża. Pierwsza zakończyła się urodzeniem cudownej córeczki Zuzi, druga indukcją poronienia w 12tc, a teraz jestem w 7 tc :-)

Witam Was serdecznie. Mam na imię Daria, 28 lat, Poznań. To Moja pierwsza ciąża, termin na 15 sierpnia :)

To i ja :) Mam na imię Agnieszka, pochodzę z Warszawy. Mam 30 lat. 26-08 mam 31 urodzinki, a termin porodu na 25-08, więc kto wie... może się wstrzelę :)

To moja trzecia ciąża, pierwsza to samoistne poronienie w 6 tc, z drugiej mam cudownego synka Łukaszka (13 m) i mam ogromną nadzieję, że trzecia dzidzia będzie w pełni zdrowa i dopełni mojego szczęścia :)

Hej, mam na imię Karolina. Mam dwóch synów, 7-letniego Mateusza i 3- letniego Bartka. Mieszkam w Szkocji. To w sumie moja 5 ciąża, zaliczyłam także pozamaciczna i pusty pęcherzyk ciążowy..Teraz cierpliwie czekamy, dzidzia ma się urodzić 11 sierpnia:-)

Witajcie, mam na imię Zaneta, mam 26 lat i mieszkam pod Frankfurtem nad Menem. To moja pierwsza ciąża 5-6tydzien! Przewidywany termin 21 sierpień
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Do góry