reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

reklama
Imie:IWONA
związek:MĘŻATKA od 8.05.2010
termin porodu:2 maj
Ilosc dzieci :to moja pierwsza ciąża
zawod: administratywista
skad jestem:Leżajsk, podkarpackie
co lubie robic: czytać książki

Witam ,nazywam się Ewa jestem mężatką od 12lat,mam dwie córki Klaudia12 i Martyna 7 lat .
Termin porodu według usg mam na 8 maja i dzisiaj zaczyna się 18 tydzień ,a według kalendarz 16tydz i 4 dni!!!

aaaaaaaaaa tutaj mnie jeszcze nie było:p

Imię: Agnieszka
wiek: 29lat (choć już w styczniu ta magiczna 30stka stuknie)
związek: mężatka z mężem hihihi od 03.09.2005r
termin porodu: wg OM 04.05.11
ilość dzieci:synek Bartuś ma 2 latka i 4miesiące + drugi skarb w brzuszku
zawód: wyuczony mgr inż. Technolog chemii przemysłowej
zawód wykonywany: specjalista ds. jakości
skąd jestem: obecnie woj. lubuskie Zielona Góra
co lubię robić: wiele rzeczy:) najbardziej lubię rozmawiać z ludźmi i mieć czas dla siebie:)

Wstyd że dopiero teraz się przedstawiam :zawstydzona/y:

Imie: Emilia
związek: od 7 lat partnerski, czerwiec 2012 planowana legalizacja :-)
termin porodu: wg OM 29.05.11
Ilosc dzieci : rośnie pierwsze wyczekiwane :-)
zawod: Inżynier logistyki i zarządzania jakością, w trakcie mgr.
skad jestem: hmmm lubuskie, zach-pom, opolskie hehehhe
co lubie robic: obecnie NIC :-D

imie: Magda
związek: od ponad roku mężatka
termin porodu: wg usg 05.05.2011
ilość dzieci: jedno w brzuszku
zawód: ochrona środowiska
skąd jestem: Warszawa

reklama
Do góry