reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

Witam wszystkie przyszłe MAJOWE MAMUSIE

imię: Karolina
związek: od kwietnia 2001 - zalegalizowany 10 lipca 2010
termin porodu: 22 maja (ale urodzę 13 maja w piątek :rofl:)
ilość dzieci : to będzie pierwsze
zawód: wyuczony - pedagog społeczny, wypracowany - referent działu zaopatrzenia na ŚUM
skąd jestem: Siemianowice Śląskie
co lubię robić: fotografować, prowadzić dom

reklama
Imie: Wiki
związek: małżeństwo od 4 msc

termin porodu: 9 maj
Ilosc dzieci : pierwsze w brzuszku :)
skad jestem: Mazowsze
co lubie robic: póki co to leeeeeenić się ;)

Imie: Bra
związek: małżeństwo od 5 msc-y
termin porodu: 25 maj 2011
Ilosc dzieci : 1 w drodze ;)
skad jestem: Kuj-Pom
co lubie robic: spać, odpoczywać, spać, leniuchować, spać ;)))

oooo fajnie ;))) będziemy mogły sie dzielić wrażeniami i wątpliwościami dot. naszych kochanych bielan chociażby ;)))

Az mi wstyd, ze dopiero tutaj trafilam, ale gdybym odrazu wchodzila na BB, a nie w linki z maila to predzej bym sie domyslila ;-) No wiec lepiej pozno niz wcale

Imie: Monika
związek: mezatka od 15.08.2009
termin porodu: 21 maj 2011
Ilosc dzieci : to bedzie pierwsze
zawod: technik ekonomista
skad jestem: podlasie
co lubie robic: majsterkowac, szyc i stylizowac paznokcie (przedluzanie i takie tam )

reklama
Cóż... przyszła i na mnie kolej...

Witam :)

Imię: Beata
związek: oficjalnie świeżo upieczona mężatka od 27.11 :) kościelny 14.10.11
termin porodu: wg OM 29.05.11
ilość dzieci: rosnąca Fasolka nr1 :)
zawód: wyuczony Technik Ekonomista
skąd jestem: z Wlkp, powiat Kościański...
co lubię robić: spać :) przesiadywać na BB, czytać...

i to byłoby na tyle...

Do góry