reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

reklama
Ja również witam:-)
Imie:Luiza
związek: narzeczeństwo
termin porodu: ok. 1.05.2011
zawod: hotelarz,pracownik socjalny
skad jestem: woj Lubelskie.
Pozdrawiam wszystkie fasolkowe domki:-)

Hej dziewczyny!!! No to i ja się przywitam
Imię: Ola
Związek: od 2004r. szczęśliwa mężatka
Termin porodu: z USG 9 maj ale będziemy próbować pogonić maluszka wcześniej
Ilość dzieci: Nie posiadam, jeszcze, poza jednym małym smykiem w poczekalni :tak:
Zawód: mgr sztuki + muzyk, a zawodowo prowadziłam swój sklep do niedawna, obecnie zrobiłam sobie przerwę i jestem kurą domową :-D
Co lubię? hmmm wiele rzeczy, jeździć konno, jeździć na snowboardzie, jeździć motorem, podróżować, śpiewać, spać, jeść gotować, malować, pływać, lubię koty i można by tak jeszcze z godzinę wymieniać.
Skąd jestem? POZIOMKI siemanko ziomalko też jestem z okolic Opoczna (jeżdżę tam na basen):cool2:

Ostatnia edycja:
No to i czas na mnie :)
Imie: Kasia
związek: narzeczenstwo
termin porodu: 11.05.2011
Ilosc dzieci : to będzie nasz pierwsze maleństwo :)
zawod: 5 rok studiów Wychowanie Fizyczneń
skad jestem: Opolskie
co lubie robic: Biegac, skakac, marzyć :) ojjj wiele tego, ale teraz to przygotowywanie pokoiku i całego świata na przyjście Maleństwa :)

imię:Daria
związek: ponad 8 lat po ślubie
ilość dzieci : syn Mateusz 7 lat
termin porodu: 20.05.2011 wg usg
zawód wyuczony: Politolog
zawód wykonywany: sekretarz sądowy
skąd jestem: woj. wielkopolskie
co lubię robić: chodzić do pracy, czytać książki, oglądać romansidła

Ostatnia edycja:
Witam!

Imie:
Marta
związek: ok 1,5 roku po ślubie
termin porodu: 26.05.11
skad jestem: woj. śląskie
co lubie robic: czytanie, jazda na rowerze (tego lata raczej nie pojeżdżę :( ), gry planszowe itd

Jak to mowia lepiej pozno nic wcale ;) Swoją drogą to tyle tu pisało Majowych Mam a na forum sie mało udziela coś.. ;P

Imie: Jolanta
związek: od 6 lat razem, od 07.06.2008r małżeństwo
termin porodu: wg OM 15.05
Ilosc dzieci : pierwsze w drodze ;)
zawod: studentka pielęgniarstwa
skad jestem: Gdańsk
co lubie robic: filmy, internet, spacery, męczenie męża ;)

Imie: Kasia
związek: w zwiazku malzenskim
termin porodu: 15.05.2011 cesarka wiec moze wczesniej
Ilosc dzieci : 0
zawod: stylistka paznokci
skad jestem: woj.Mazowieckie
co lubie robic: spacery, inetrnet, stylizacja paznokci

reklama
o witam panzokciowa mamusie to bedziemy mialy o czym rozmawiac, bo ja tez jestem stylistka panzokci tylko jeszcze niedyplomowana :-D

Do góry