reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

Cześć
Imię: Staśka
Związek: Mężatka
termin porodu: około 25 maj (zobaczymy co na to lekarz)
Ilość dzieci: moje pierwsze
Skąd jesteśmy: Małopolska

reklama
Imie: Paulina
związek: A ważne, że szczęśliwa..
termin porodu: Jeszcze nie wiem, wg kalkulatora 31 maj :)
Ilosc dzieci : To pierwsze ;)
zawod: Ekonomista
skad jestem: Żary
co lubie robic: Ciekawe rzeczy, spacerować, słuchać muzyki, przebywać na bb, spać ;d

Jeszcze mam niepotwierdzoną ciążę, ale będę tu zaglądać ;D
Pozdrawiam ;))

Imie: Marzena
związek: mężatka od 1.05 br.
termin porodu: 5. 05.2011
Ilosc dzieci : pierwsze w drodze
zawod: pracownik biurowy / kadrowa
skad jestem: Żuławy/Warmia
co lubie robic : wszystko to na co w danej chwili mam ochotę

Imię:Aleksandra
Związek;
mężata od 21.08.2004 r.