reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

Witajcie! Jestem przeraźliwą forumową gadułą i przeszczęśliwą zafasolkowaną kobietką. Obecnie obszukałam niemal wszystkie fora internetowe w poszukiwaniu tego naj.... tu chyba najlepiej się odnajduję :)
Imie: Karolina
związek: rok i dwa miesiączki po ślubie z najwspanialszym człowiekiem świata
termin porodu: 21.05.2011
ilość dzieci: mamy kotka - też jak dziecko - jest z nami od roku... a bombelek jest pierwszym naszym największym szczęściem
zawod: marketingowiec
wykształcenie: UMK ekonomia, PWSZ Informatyka... studia w Toruniu....piękne czasy
skad jestem: Elbląg
co lubie robic: Czytać (kryminał, gazetki dla mam :), słuchać muzyki (SDM, Varius Manx - starsze kawałki, Dżem), gotować (obecnie zawieszono), dbać o mojego męża (zawieszono :( ), zakupy, podróże nawet krótkie spontaniczne wycieczki, kino, teatr, naprawiać samochodzik z mężem,

reklama
Hej dziewczyny! Czas chyba, żebym i ja ujawniła moją fasolkę:)
Imie: Magda
związek: żona swojego męża
termin porodu: 22.05.2011 r.
ilość dzieci: to w brzuchu jest naszym pierwszym maleństwem
co robię: z wykształcenia jestem pedagogiem pracy, a pracuję w urzędzie
skąd jestem: Bydgoszcz
co lubię robić: żeglować:) odpoczywać:) jeść:) czytać:)
Gorąco pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy:)

Ostatnia edycja:
Ja to wszystko od końca robię zapomniałam o dobrych manierach i się nie przedstawiłam ale już nadrabiam:
Imię- Justyna
Wiek- 26
Miejscowość- W Polsce z Katowic, od 3,5 roku Anglia - Banbury
Dzieci- to jest pierwsze
Zawód- pielęgniarka
Praca- Szpital odział onkologiczny
Związek- zaręczona
Co lubię- jeść, dobry film, spanko, gotować (chodź ostatnio nie bardzo daję radę bo mi zapachy nie pasują),

Witam!
Imie: Patrycja
związek: od 20 listopada 2010r. mężatka :)
termin porodu: 11 maja 2011
Ilosc dzieci : w maju będzie pierwsze
zawod: studia przede mną
skad jestem: z Grudziądza (kujawsko-pomorskie)
co lubie robic: słuchać muzyki, jeść, spać... i takie tam.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) to moja pierwsza przygoda z forum, więc zaczynam :)))
Mam na imię Justyna
związek: partnerski ;)
termin porodu: 10.05
Ilosc dzieci : jedno, w brzuszku
zawod: hmmm... teraz? Kura domowa ;)
skad jestem: Poznań
co lubie robic: gotowanie, kiedyś będę miała własną restauracje, zobaczycie :) poza tym książki, muzyka, film i taniec

Witam wszystkich,pierwszy post będzie przywitaniem:) a więc zaczynamy:

Imie: Ewa
związek: partnerski a za miesiąc będzie już sformalizowany
termin porodu: 1.05.2010/30.04.2010
Ilosc dzieci : pierworodny:)
zawod: prawnik, na L4 ale przy laptopie
skad jestem: Legionowo
co lubie robic: obecnie- ksiązki, gotowanie,film, joga w wersji light-czyli ciążowej.Czasami kino i teatr..Kiedyś - było aktywniej, podróże, sporty ale niestety na razie mam zakaz i nakaz spokojnego odpoczynku.

Teraz moja kolej
Imie: Marzena
związek: szczęśliwa mężatka od lipca 2010r

termin porodu: 1 maj 2011
Ilosc dzieci : narazie to, kóre rośnie w moim brzuszku:)
zawod: technik farmacji
co lubie robic:hmm łatwiej napisać czego nie lubię...mianowicie zmywania naczyń;)

imię:Ania
związek: mężatka od półtora roku
termin porodu: 18 maj wg OM
Ilosc dzieci : na razie czekamy na pierwsze
zawod: magister administracji
skad jestem: Zielona Góra
co lubie robic:czytać książki, rozmawiać z moja fasolką

Witam;) Przyszedl i czas na mnie;)

Imie: Karolina
związek: od 29.10.2010 mezatka;)
termin porodu: wedlug obliczen lekarza 4 maj 2011;)
Ilosc dzieci : bedzie moje pierwsze
zawod: Technik ochrony fizycznej
skad jestem: Zielona Góra:)
co lubie robic: jak na zawod przystalo strzelac;) i jak na miasto przystalo to chodzic na zuzel:) a pozatym teraz duzoo lezec :)

reklama
Witam Wszystkie,

Imię: Joanna
Związek: szczęśliwy :)
Termin porodu: 10.05.2011
Ilość dzieci: będzie pierwsze
Zawód: handlowiec na L4
Skąd jestem: Poznań Pyrlandia
Co lubię robić: zajmować naszym zwierzyńcem, grać na perkusji, prasować, jeść, poszerzać wiedzę nt. zwierzaków i wiele innych..

Do góry