Witajcie! Jestem przeraźliwą forumową gadułą i przeszczęśliwą zafasolkowaną kobietką. Obecnie obszukałam niemal wszystkie fora internetowe w poszukiwaniu tego naj.... tu chyba najlepiej się odnajduję
Imie: Karolina
związek: rok i dwa miesiączki po ślubie z najwspanialszym człowiekiem świata
termin porodu: 21.05.2011
ilość dzieci: mamy kotka - też jak dziecko - jest z nami od roku... a bombelek jest pierwszym naszym największym szczęściem
zawod: marketingowiec
wykształcenie: UMK ekonomia, PWSZ Informatyka... studia w Toruniu....piękne czasy
skad jestem: Elbląg
co lubie robic: Czytać (kryminał, gazetki dla mam , słuchać muzyki (SDM, Varius Manx - starsze kawałki, Dżem), gotować (obecnie zawieszono), dbać o mojego męża (zawieszono ), zakupy, podróże nawet krótkie spontaniczne wycieczki, kino, teatr, naprawiać samochodzik z mężem,
Imie: Karolina
związek: rok i dwa miesiączki po ślubie z najwspanialszym człowiekiem świata
termin porodu: 21.05.2011
ilość dzieci: mamy kotka - też jak dziecko - jest z nami od roku... a bombelek jest pierwszym naszym największym szczęściem
zawod: marketingowiec
wykształcenie: UMK ekonomia, PWSZ Informatyka... studia w Toruniu....piękne czasy
skad jestem: Elbląg
co lubie robic: Czytać (kryminał, gazetki dla mam , słuchać muzyki (SDM, Varius Manx - starsze kawałki, Dżem), gotować (obecnie zawieszono), dbać o mojego męża (zawieszono ), zakupy, podróże nawet krótkie spontaniczne wycieczki, kino, teatr, naprawiać samochodzik z mężem,