reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

Imie: Ola
związek: mezatka od 2 lat
termin porodu: połowa Maja
Ilosc dzieci : narazie jedno: Maja lat 4,5 - cały czas pyta kiedy będzie miec 5 :D, drugie w drodze :)
zawod: praca biurowa - handlowiec, poza tym prowadze salon fotodepilacji
skad jestem: Piaseczno k. Warszawy
co lubie robic: spedzac czas z nablizszymi w tym znajomymi, ogladac filmy z mezem, kolorowac z corka, czasem lubie sie nudzic :)

reklama
Imie:Maryla

związek:męzatka od 2 lat od 9 razem :)
termin porodu:28-30.05.2011
Ilosc dzieci :to będzie nasze pierwsze maleństwo
zawod:mam sklepik dzieciecy
skad jestem:zachodniopomorskie :)
co lubie robic:pracować spać wylegiwać sie w łuzku, zakupy, spacery , zbieranie grzybów i takie tam :)

widze że niektóre rodzą na początku maja , mialyście już jakieś badanie ?? ja na pierwsze ide 2.10 i wczoraj dowiedziałam sie o ciąży :) czekaliśmy na nią 5 m-cy a 6 cykli

Imie:Maryla

widze że niektóre rodzą na początku maja , mialyście już jakieś badanie ?? ja na pierwsze ide 2.10 i wczoraj dowiedziałam sie o ciąży :) czekaliśmy na nią 5 m-cy a 6 cykli
maryla tak... ale o tym piszemy niżej....;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/nasze-wizyty-u-lekarza-i-zdjecia-usg-43740/index18.html

zapraszam nowe mamy do iudzielania się na naszym majowym temacie:-) https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/maj-2011-a-43445/index58.html

Imię: Agnieszka
związek: mężatka od 3 lat
termin porodu: 26 maja
Ilość dzieci : nie licząc Fasolki,jeden synek-Radek
zawód: housewife:-D
skąd jestem: Kluczbork,woj.opolskie; obecnie Swords-Irlandia
co lubię robić: czytać,wycieczkować się;-),moim nałogiem jest BB:zawstydzona/y:

no teraz kolej na mnie:
imię: Aneta
związek: 6 wspólnych wspaniałych lat (narazie bez obrączek, ale chyba niedługo) :D
termin porodu: ok 10 maj według lekarza, ostatnia @ 26.07
ilość dzieci: To mój pierwszy skarb
zawód: wolny he he
skąd jestem: urodziłam sie w Bielsku-Białej obecnie od 3 lat mieszkam w Atenach (Grecja)
co lubię robić???: hmm.. najbardziej to kochać swojego przyszłego męża i go uszczęśliwiać, gotować i jeść, tańczyć :D

a więc miło mi was poznać majóweczki

A ja dziś dowiedziałam się, że prawdopodobnie jestem w ciąży, prawdopodobnie bo zrobiłam test i wyszedł pozytywnie tylko nie wiem na ile można tym testom ufać:(... w poniedziałek zrobię kolejny.
Póki co się przedstawię:), a więc:
imię: Marika
związek: 10 lat razem, od 2 lat małżeństwo:)
termin porodu: według ostatniej miesiączki na 25 maja
ilość dzieci: pierwsze szczęście
zawód:-----------------
skąd jestem: DST
co lubię robić: NIC-leniuchować, to jest to co tygryski lubią najbardziej:)!

Imie: Julita
związek: od 11 lat w związku, od 3,5 mężatka
termin porodu: zobaczymy co ginek powie
Ilosc dzieci : córeczka i fasolinka :) no i w sumie to mąż - też jak dziecko i psiak - też jak dziecko
zawod: ekonomista, obecnie mamusia na pełny etat
skad jestem: Wrocław
co lubie robic: wiele tego ale obecnie to najbardziej zajmować sie córeczką

Pozdrawiam Wszystkie Majówki :)

reklama
Imię: Magdalena
Związek: małżeński :-p
Termin porodu: 12.05.11 (podobno)
Ilość dzieci: jedno - w drodze:-)
Zawod: nauczycielka, przynajmniej na papierze ;-)
Skąd jestem: obecnie w Irlandii, od 3 lat; oryginalnie: dziki zachód - lubuskie
Co lubię robić: czytać

Do góry