reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

Witam Was Dziewczyny,
wczoraj się dowiedziałam, że jestem w ciąży (test ciążowy). Termin z obliczeń (jeszcze internetowych) wypada mi na 22 maja 2011. Byłam już na tym forum 4 lata temu, kiedy miałam pierwszą ciążę i teraz wracam:-)
Pozdrawiam
Poisy

reklama
Witajcie dziewczyny,

Imie: Monika
związek: od 30 października 2010 r będę mężatką :-)
termin porodu: 1 maj 2011
Ilosc dzieci : to będzie nasz pierwsze maleństwo
zawod: pracownik biurowy :szok:
skad jestem: Będzin
co lubie robic: czytać, siedzieć przed kompem, chodzić na spacery to zazwyczaj ale ostatnio bardziej spać, leżeć, odpoczywać :-D

Imie: Basia
związek: mąż Dariusz
termin porodu: według tutejszego kalendarza 17 maj 2011
Ilosc dzieci : to będzie nasze pierwsze maleństwo
zawod: pracownik biurowy- księgowa,
skad jestem: woj.lubelskie
co lubie robic: pracować, czytać książki, spacerować.

p.s. Witam serdecznie wszystkich :)

Ostatnia edycja:
hej a więc tak:
imię -Marta
wiek -22lata
zawód -technik ekonomista(nie pracuje w zawodzie)
stan -mężatka
dzieci -Amelcia 3latka i fasolka 7tyd wg OM
termin porodu - 9maj 2011
skąd -
nie daleko Wa-wy:-)

Czesc wszystkim mlodym mamusisom, postanowilam rowniez sie przedstawic:
Imie: Ewa
wiek: jeszcze 38 (przyczym jeszcze oznacza rychle nadejscie 39):-)
związek: męzatka (poraz drugi)
termin porodu: 18.05.11 wg owu
Ilosc dzieci : Cora 17 (prawie 18) lat i syncio 14 ;-) no i moja psinka prawie 2 lata
zawod: Ksiegowy, analityk finansowy
skad jestem: pochodze z malowniczego miasteczka Warszawy a mieszkam w pieknym Hamburgu
co lubie robic: ciezko powiedziec, ale nie watpliwie kazdej czynnosci musi towarzyszyc muzyka, troche czytam (ale glwonie w metrze), to glupie moze ale lubie sprzatac, troche tez prasowac, kiedys lubilam pracowac, ale odkad pracuje w Niemczech, praca nie sprawia mi przyjemnosci, stad tez moje odwiedziny na Forum, no i chyba lubie sobie czasem wypic piwko, tak wiec przez najblizszy czas tej przyjemnosci nie bede sie oddawac

Ostatnia edycja:
Imie: Karolka ;)
związek: mężatka od grudnia 2007
termin porodu: 10.05.2011, choć wolę 6.05 (moje urodziny)
Ilosc dzieci : Kropeczek jest pierwszy...
zawod: W chwili obecnej pracuję w kawiarni, z zawodu ekonomista
skad jestem: pochodzę z Olsztyna ale obecnie mieszkam w Niemczech w cudownej Westfalii
co lubie robic:spać....., spacerować z psem, czytać

Imie: Marta
związek: szcześliwa mężatka :-)
termin porodu: według moich obliczeń to 28 maja (zobaczymy co powie doktorek)
Ilosc dzieci : 1 synuś i fasolinka
zawod: ekonomista obecnie na 24h etacie mamusi ;-)
co lubie robic: czytać książki, spacerki z synkiem, aktywną turystykę

Pozdrawiam wszystkie Mamusie Majóweczki!

Witam,
Beata
lat 26

od kilku miesięcy mężatka
według obliczeń urodzę

zawód biolog

Pozdrawiam serdecznie! Życzę wielu przyjemnych chwil i samych radosnych zakończeń.

reklama
zdążyłam zapomnieć jak wstawia się suwaczki mam jeden stary ... Terminy nasze rozciągają się na cały Maj ale z doświadczenia wiem, że dziewczyny, które urodzą na początku zdążą opowiedzieć swój poród i później z braku czasu znikają..:-(

Do góry