reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

reklama
Poziomki a było robić gumki na drutach? :p :-) ;-)
No to będzie miał kto zajmować się najmłodszym, ehehehe ;-)

Mam nadzieje, ze nie pisze tego wszystkiego za wczesnie :D

Imie: Basia
Związek : szczęśliwa mężatka od 15.05.2010r. :))))
Termin porodu : jeden kalkulator mowi, ze 05.05 a drugi ze 08.05 a ginek, mam nadzieje, potwierdzi 15 wrzesnia na wizycie :D
Ilość dzieci: jeśli mi tam coś siedzi w brzuchu to będzie nasze pierwsze :D
Zawód: nauczycielka :D Uczę angielskiego w szkole ;p Studiuję też amerykanistykę w KRK
Skąd jestem? : mieszkam obecnie na wsi niedaleko Krakowa
co lubię robić? UCZYĆ! no i czytac oczywiscie dobre książki, uczyć się, czytac co u was na BB, prasować, i spaaaaaaaać :D

Imie: Gosia
Związek: konkubent :p od 30.05.2009
Termin porodu: początek maja
Ilosc dzieci : pierwsze w drodze, i pies-jak dziecko ;)
Zawod: najprawdopodobniej ;-) przyszła lektorka / instruktor sportu , obecnie popracowująca ;-) jako doradca w sklepach sportowych
Skad jestem: z Toruniu, od 1,5 roku we Wrocławiu
Co lubie robic: nauka języków, spacery z psem, rekreacja-czyli od rolek, przez frisbee po zawieszoną obecnie jazdę konną :)

To i ja się przedstawię

Imię: Ewa
Związek: w styczniu 2011 będę panią żoną
Ilość dzieci: pan przyszły mąż i jedno w drodze:-D
Termin porodu: wg ost. @ wychodzi na 6. maja.
Zawód: tłumacz
Co lubię robić: aktualnie najczęstszym zajęciem jest otwieranie i zamykanie lodówki:-)

To ja bede nastepna
Imię:Kamilla
Związek: Szczesliwa mezatka od 23 wrzesnia 2006
Ilość dzieci: Synek Dominik
Termin porodu: wg ost. @ termin na 18 maj
Zawód: ogrodnik
Co lubię robić: czytac ksiazki,grac z synkiem,siedziec przed komputerem ;-)

Imie: Ewa
związek: mężatka
termin porodu: 7.05.11 wg OM
(może być koniec kwietnia przy planowanym cc)
Ilość dzieci : Synek Maciuś w Niebie...
zawód: sprzedawca
skąd jestem: z dolnego śląska
co lubię robić: dużo by wyliczać :))

Imię: Aga
związek: szczęśliwa mężatka :)
termin porodu: ok 1 maja
zawód: nauczycielka :)
skąd jestem: z Górnego Śląska
co lubię robić: słuchać dobrej muzyki, czytać, jeździć na rowerze, pływać... dużo tego jeszcze...:)

Ostatnia edycja:
reklama
To ja też, ja też chcę !!!!
Imię: Sylwia
Związek: mężatka od roku
Termin porodu wg. OM 7 maja 2011
Dzieciaczki: w drodze :o))))
Zawód: handlowiec powierzchni reklamowych
Skąd jestem: Górny Śląsk - Siemianowice

witajcie drogie Majóweczki !!!!

Do góry