reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

reklama
Witam wszystkie majówki :D

Krótka forma wprowadzenia :)
Imie: Boogie
związek: panna
termin porodu: ok. 25 maja
Ilosc dzieci : pierwsze Dzidzi
zawod: kelnerka
skad jestem: Gdynia
co lubie robic: czytać kryminały w ilościach obłędnych :) słuchać muzyki, poszukiwać nowych doznań życiowych :D

Witam wszystkie Panie :) przed chwilą dołączyłam do forum:) właściwie zapisałam się z chęci nawiązania znajomości z kobietkami, które mają termin na 21 maja i mają zamiar rodzić w Poznaniu :) tak żeby z kimś pogadać o swoich strachach i obawach (to moja pierwsza ciąża). Ale może na początek :) się przedstawię. Jestem Majka, wiek 25 lat, jestem mężatką. Z zawodu jestem technikiem farmacji i jeszcze pracuję :) Jestem w 27 tc. Pozdrawiam serdecznie

reklama
troll_m ja ma termin na 21 maja ale niestety rodzic w Poznaniu nie bede, ale moja sasiadka rodzla tam, tylko nie pamietam w jakim szpitalu

Do góry