reklama
8
86ania86
Gość
witamy nowa mamusie:-)
mandrzejczuk
Fanka BB :)
justynaka witamy tlyko cos wiecej bys o sobie ujawnila tak jak wszyscy powyzej ;-)
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Witam wszystkie majówki
Krótka forma wprowadzenia
Imie: Boogie
związek: panna
termin porodu: ok. 25 maja
Ilosc dzieci : pierwsze Dzidzi
zawod: kelnerka
skad jestem: Gdynia
co lubie robic: czytać kryminały w ilościach obłędnych słuchać muzyki, poszukiwać nowych doznań życiowych
Krótka forma wprowadzenia
Imie: Boogie
związek: panna
termin porodu: ok. 25 maja
Ilosc dzieci : pierwsze Dzidzi
zawod: kelnerka
skad jestem: Gdynia
co lubie robic: czytać kryminały w ilościach obłędnych słuchać muzyki, poszukiwać nowych doznań życiowych
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
jeśli mogłybyście podpowiedzieć, jak wstawić ten suwaczek, to byłabym wdzięczna
Ważne informacje, m. in. o suwaczkach, są tu: https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/co-wazne-regulamin-ogloszenia-wazne-informacje-43745/
Witam wszystkie Panie przed chwilą dołączyłam do forum właściwie zapisałam się z chęci nawiązania znajomości z kobietkami, które mają termin na 21 maja i mają zamiar rodzić w Poznaniu tak żeby z kimś pogadać o swoich strachach i obawach (to moja pierwsza ciąża). Ale może na początek się przedstawię. Jestem Majka, wiek 25 lat, jestem mężatką. Z zawodu jestem technikiem farmacji i jeszcze pracuję Jestem w 27 tc. Pozdrawiam serdecznie
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
troll_m ja ma termin na 21 maja ale niestety rodzic w Poznaniu nie bede, ale moja sasiadka rodzla tam, tylko nie pamietam w jakim szpitalu