reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przedstawmy się

To i ja się przywitam.
Imię: Natalia
dzieci; synek Kacper 11 lat
związek: ten sam od 9 lat
Termin porodu: 20 maj 2010
zawód: handlowiec obecnie regionalny w firmie farmaceutycznej
co lubię robić; wszystko lubię robić

Mam nadzieję ze mi pomożecie odpowiedziec sobie na wiele pytań gdyż przechodzę to wszystko bardzo ciężko:(:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Wszystkie Majóweczki:)
Imię:Beata
Dzieci:To będzie moje pierwsze Dziecko:)
Związek:szczęśliwy od 9 lat:)
Termin porodu:05.05.2011
Zawód:fizjoterapeutka
Skąd jestem:dolnośląskie
Uwielbiam psy,a kynologia to moje hobby:)

Witam,i ja się przedstawię,mam na imię Karina,jestem szczęśliwą mężatką 4 lata,mam 27 lat ,mieszkamy na dolnym śląsku,pracowałam jako ekspedientka w sklepie,to będzie nasza pierwsza i wspaniała przygoda,tym bardziej że bardzo długo nam nie wychodziło,termin porodu to 27 maj 2011

Jestem tu od miesiąca ale też się wpiszę na listę:)
IMIE: Jola
ZWIĄZEK: od 3 lat jesteśmy razem
TERM. PORODU: 6.05.2011
DZIECI: pierwsze w drodze
ZAWÓD: sprzedawca
SKĄD JESTEM: obecnie Trójmiasto
CO LUBIĘ ROBIĆ: ostatnio nic:(

Cześć,witam wszystkie majóweczki:)
Mam na imię Ania,mam 23 lata jestem 2,5 rokuu po ślubie.
Termin mam na 11 maja 2011,mam już synka Wiktorka,który urodził się 25.03.2009.
Z zawou jestem ekonomistką, mieszkam w okolicach Grodziska Mazowieckiego.

Hej :)

IMIE: Paulina
ZWIĄZEK: noszę na palcu śliczny pierścionek ;)
TERM. PORODU: 11.05.2011
DZIECI: to będzie nasza pierwsza dzidzia :)
ZAWÓD: koordynator
SKĄD JESTEM: Bydgoszcz :)
CO LUBIĘ ROBIĆ: wszystko, co sprawia mi i maluszkowi w danej chwili frajdę :)

Cześć, mam nadzieję że można się jeszcze dopisać?? :)
imię edyta
wiek 24
związek partnerski z najnajnajwspanialszym człowiekiem jakiego znam
termin porodu 6-7.05.2011 wg mojego gina
dzieci nasze pierwsze, wyczekiwane, najukochańsze przyjdzie na świat za kilka msc
skąd jestem warszawa
co lubię robić przed ciążą sport w każdej postaci, teraz zostało mi tylko pływanie. Nie wyobrażam sobie też życia bez książek,czytam wszystko.....co tylko mi wpadnie w rączki :) a z moim M uwielbiamy dobre kino wschodnie. Lubię również pączki za którymi nie przepadałam przed zafasolkowaniem
zawód kończę właśnie studia prawnicze (V rok) do tej pory pracowałam jako przewodnik i mam nadzieję że jeszcze przed porodem trochę popracuje, w tej chwili siedzę w domku-fatalne bóle kręgosłupa.....no i brak chęci na cokolwiek, ale już powoli odzyskuje energię:)

tu mnie jeszcze nie bylo :D

Imie: Sylwia
związek: w zwiazku od 5 lat
termin porodu: 5.05.2011
Ilosc dzieci : pierwsze w drodze :)
zawod:
skad jestem: norwegia
co lubie robic: lubie ogladac dobre filmy,spedzac czas z ukochanym, spacerowac z psem :)

reklama
Do góry