reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
my tez sie cieszymy
napsi cos wiecej skad jestescie
napsi cos wiecej skad jestescie
tato
Zadomowiona(y)
Cześć. Jestem mamą dwóch wspaniałych facetów - Krzysia 11 lat i Stasia 7 lat. Od trzech lat wychowuję ich sama. cieszę się że znalazłam to forum.:-)
witaj :-):-):-)
Cześć jesteśmy z Lublina. Tu mieszkam i pracuję. Mój m. 3 lata temu wybrał inną. Od tej pory sama wychowuję dzieci - pomagają mi w tym moi rodzice i jakoś leci.12 grudnia mam 2 sprawę podniesienie alimentów z mojego powództwa. Na 1 sprawie dowiedziałam się, że szanowny złożył pozew wzajemny o obniżenie alimentów. Szukając w internecie informacji na temat podniesienia i obniżenia alimentów - natrafiłam na to forum.
przedykt
Aktywna w BB
Mam nadzieję, że dobrze trafiłem i ta stronka uwzględnia też samotnego (samodzielnego) tatę...mam śliczną szesnastomiesięczną córeczkę i od pierwszego dnia jej narodzin jesteśmy samiii.......może czas już kogoś poznać
Pozdrawiam wszystkich
Przemek i Patrycja
Pozdrawiam wszystkich
Przemek i Patrycja
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
przemek pewnie że tak bedziesz naszym 3 tatusiem
zapraszamy na watek Jak sobie radzimy
zapraszamy na watek Jak sobie radzimy
Mam nadzieję, że dobrze trafiłem i ta stronka uwzględnia też samotnego (samodzielnego) tatę...mam śliczną szesnastomiesięczną córeczkę i od pierwszego dnia jej narodzin jesteśmy samiii.......może czas już kogoś poznać
Pozdrawiam wszystkich
Przemek i Patrycja
Witaj Przemku!
To jest was tutaj trzechjuż
A
ania_zywa
Gość
No no no, to mamy już 3 tatę:-). Z tym, że jeden już nie jest samotny;-). Witamy witamy!!
mamoośka
Fanka BB :)
Witaj Przemku.Widze,że zaczyna się wysyp samotnych tatusiów,...jest ich aż....3!Mam nadzieję, że dobrze trafiłem i ta stronka uwzględnia też samotnego (samodzielnego) tatę...mam śliczną szesnastomiesięczną córeczkę i od pierwszego dnia jej narodzin jesteśmy samiii.......może czas już kogoś poznać
Pozdrawiam wszystkich
Przemek i Patrycja
reklama
Witam
właśnie postanowiłam że mam dosyć takiego życia
i chcę rozwodu !
jak moglibyście mi przesłać jak powinien wyglądać dobry pozew rozwodowy
to byłabym wdzięczna
nie stać mnie za bardzo na adwokata ani nie bardzo mam z kim zostawić dzieciaki aby jeździć i szukać pomocy prawnej
artbas1@o2.pl
właśnie postanowiłam że mam dosyć takiego życia
i chcę rozwodu !
jak moglibyście mi przesłać jak powinien wyglądać dobry pozew rozwodowy
to byłabym wdzięczna
nie stać mnie za bardzo na adwokata ani nie bardzo mam z kim zostawić dzieciaki aby jeździć i szukać pomocy prawnej
artbas1@o2.pl
Podziel się: