reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamo Julci,ooo! Jak milutko! To trzeba koniecznie jakies spotkanko zorganizowac.
A powiedz mi,skad dokladnie jestes? ;-)
A powiedz mi,skad dokladnie jestes? ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aaaa,kojarze te miejscowosci. Tzn. te wieksze,bo Twojej niestety nie.
Kiedys w Lubinie na imprezie bylam,ahhh,stare czasy,hehe. ;-)
I marzy mi sie wypad na Polkowicki basen. ;-) Ale jakos sie zebrac nie moge.
Kiedys w Lubinie na imprezie bylam,ahhh,stare czasy,hehe. ;-)
I marzy mi sie wypad na Polkowicki basen. ;-) Ale jakos sie zebrac nie moge.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia tak samo!
Bylam z Nia w lecie w Miedzyzdrojach,wiec mialam taki kosmos tam,ze masakra,hahaha!
Tylko w ZG wlasnie nie ma zbytnio warunkow dla takich maluchow. Fakt jest jeden basen z zajeciami i woda odpowiednia dla dzieci,ale raz,ze godzina kosmiczna,bo 19 to i cena...
No,a w sumie atrakcji zadnych. I tak mi sie marzy albo Leszno albo Polkowice. :-)
Bylam z Nia w lecie w Miedzyzdrojach,wiec mialam taki kosmos tam,ze masakra,hahaha!
Tylko w ZG wlasnie nie ma zbytnio warunkow dla takich maluchow. Fakt jest jeden basen z zajeciami i woda odpowiednia dla dzieci,ale raz,ze godzina kosmiczna,bo 19 to i cena...
No,a w sumie atrakcji zadnych. I tak mi sie marzy albo Leszno albo Polkowice. :-)
mamoośka
Fanka BB :)
Wiesz Juli tato pracuje w kopalni i tam od czasu do czasu dają im darmowe wejściowki do Polkowic więc korzystamy z nich kiedy i ile się da.O takim kosmosie to też coś wiem my byliśmy w czerwcu w Kołobrzegu,nie mogłam jej wyciągnąć z wody...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia na widok wody,to az piszczala.
I byla na mnie zla,ze o 21,gdy szlysmy ogladac zachod slonca,nie pozwalalam Jej wchodzic do morza.
Mimo,iz wtedy jeszcze nie chodzila - nie moglam za Nia nadazyc,haha. A najbardziej Jej sie podobalo,gy wpuszczalam Ja w kolku na wielkie fale.
To zauroczenie woda na bank odziedziczyla po mnie.
Ciekawe,jak to bedzie w tym roku?
A tego basenu,to naprawde zazdroszcze. :-)
I byla na mnie zla,ze o 21,gdy szlysmy ogladac zachod slonca,nie pozwalalam Jej wchodzic do morza.
Mimo,iz wtedy jeszcze nie chodzila - nie moglam za Nia nadazyc,haha. A najbardziej Jej sie podobalo,gy wpuszczalam Ja w kolku na wielkie fale.
To zauroczenie woda na bank odziedziczyla po mnie.
Ciekawe,jak to bedzie w tym roku?
A tego basenu,to naprawde zazdroszcze. :-)
mamoośka
Fanka BB :)
Witaj zapraszamy na topik Jak sobie radzicie.Witamy wszystkich ciepło!
Patrycja22
mama Oskara
gg 8299422
Bydgoszcz
czyri@interia.pl
Serdecznie zapraszamy na gg..
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Czesc Patrycjo i sliczniusi Oskarku! :-) Zagladajcie do Nas czesciej!
Podziel się: