reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

Koreczek - Iziś Maria - tych kontaktow na początku nie dało się zrobić trochę większych??!!!:-):-):-) .... Mam co prawda okulary ale w dupcie misia przy takim czymś nie są mi one potrzebne:dry::cool2:

reklama
No proszę nie ma mnie trochę a tu się dzieje..

Minki - podobał mi się twój komentarz... i koniec tajemnicy

idę walczyć z dokumentami..:szok::sorry2:

Tylko wygraj w tej walce kibicuje ci

Kochana wygrałam w całej rozciągłości!!!

Plan dzisiejszego dnia wyglądał tak:

1. jazda autobusem do salonu samochodowego podpisać dokumenty do mojego nowego autka ;-)
  2. jazda do urzędu odebrać dowód osobisty (wyrabiali go tylko 1,5 miesiąca)
  3. jazda do wydziału komunikacji - zarejestrować samochód
  4. jazda do urzędu złożyć wniosek na nowy paszport
  5. wizyta w przedszkolu, w którym miała być mała - tylko by się dowiedzieć że jej grupa została zliwkidowana i może być przyjęta dopiero we wrześniu:-(
  6. sprzątanie dokumentów, książek, płyt, ciuchów moich i małej
  7. umycie lodówki - nienawidzę mycia tej małpy
  8. zrobienia trzech prań
  9. w między czasie zabawa z małą
  10. kolacja dla wszystkich
  11. zmycie podłogi
  12. umycie małej
Ale uśpienie zostawiłam księciowi:-p

Jutro idę odpocząć do pracy:-D

reklama
Kochana wygrałam w całej rozciągłości!!!

Plan dzisiejszego dnia wyglądał tak:

1. jazda autobusem do salonu samochodowego podpisać dokumenty do mojego nowego autka ;-)
  2. jazda do urzędu odebrać dowód osobisty (wyrabiali go tylko 1,5 miesiąca)
  3. jazda do wydziału komunikacji - zarejestrować samochód
  4. jazda do urzędu złożyć wniosek na nowy paszport
  5. wizyta w przedszkolu, w którym miała być mała - tylko by się dowiedzieć że jej grupa została zliwkidowana i może być przyjęta dopiero we wrześniu:-(
  6. sprzątanie dokumentów, książek, płyt, ciuchów moich i małej
  7. umycie lodówki - nienawidzę mycia tej małpy
  8. zrobienia trzech prań
  9. w między czasie zabawa z małą
  10. kolacja dla wszystkich
  11. zmycie podłogi
  12. umycie małej
Ale uśpienie zostawiłam księciowi:-p

Jutro idę odpocząć do pracy:-D
To faktycznie potrzebny ci odpoczynek....w pracy,napracowałaś się kobietko,że hoho

Do góry