reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

Mam na imie Bogna, ale i tak wszyscy na mnie mowia Bodzia, lat prawie 31, mama dwóch synkow, w trakcie rozstania z mężem po prawie 9 latach malżeństwa....Życie...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie! Mam na imię Gosia i z ulgą dołączam do Waszego grona, wiedząc ,że tu znajde jakieś pocieszenie i wsparcie od równie silnych wystrzałowych kobiet! Jstem mama 5 letniej Alicji, niedawno dowiedziałam się o ciąży... Samotna, z totalnym pechem do facetów. Decyzja o przechodzeniu tego samonie była bardzo ciężka, ale nie umiem inaczej. Mam nadzieję,że sobie poradzę!

cześć z tej strony Cynthiaa...samotna od ponad pół roku z własnego wyboru. mam córeczkę 2,4mies-nazywa się Wiola i jest moim oczkiem w głowie;)
przyjmiecie mnie do swojego grona? ;)

Witaj :-) napisz cos wiecej o sobie skad jestes itd. :tak: no i zapraszamy na codzienne rozmowy :tak:

martika przykre ale widzisz kolezanka przynajmniej optymistycznie bo z wlasnej woli ;-):tak:

ja bardzo optymistycznie..:tak::tak:.nie było dnia zebym żałowała swojej decyzji..jestem szczesliwą samotną matką czasem nie jest lekko...ale lepsze to niz codzienne awantury i alkohol...wiecej chyba pisac nie musze;)

jestem z wawy, mam 31 lat...i ide do was na codzienne pogawedki poczytac;)

reklama
Do góry