reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy sie :)

Witajcie,
pozwólcie, że nie przedstawię się "dokładnie" - mój ex niestety ma różne pomysły, także w necie.
Mam dwoje dzieci, jedno w podstawówce, drugie w żłobku. I ogromne problemy z ojcem dzieci - obrażalskim, niedojrzałym emocjonalnie (chyba)przemocowcem psychicznym. Gdyby ktoś mógł polecić sensownego psychologa dziecięcego w Krakowie, który pomoże rozwiązać problem kontaktów ojca z dziećmi, to proszę o kontakt!
Pozdrawiam wszystkich!

reklama
Witajcie,
pozwólcie, że nie przedstawię się "dokładnie" - mój ex niestety ma różne pomysły, także w necie.
Mam dwoje dzieci, jedno w podstawówce, drugie w żłobku. I ogromne problemy z ojcem dzieci - obrażalskim, niedojrzałym emocjonalnie (chyba)przemocowcem psychicznym. Gdyby ktoś mógł polecić sensownego psychologa dziecięcego w Krakowie, który pomoże rozwiązać problem kontaktów ojca z dziećmi, to proszę o kontakt!
Pozdrawiam wszystkich!
Witam i zapraszam na Codzienne rozmowy :)
z psychologiem nie pomoge,choc sama sie tez rozgladam,tylko pod innym problemem
corcia idzie rok wczesniej do szkoly?

Ostatnia edycja:
Witajcie :) Jestem samotną mamą 9-letniego cudownego syna. Wychowuję go sama od początku i był to mój wybór ... "tato" nie był wart bycia tatą :crazy: Decyzja chyba właściwa, bo do dziś nie przyszło mu do głowy poznać swoje dziecko. Potem różne zawirowania związkowe, mężczyzna który obiecywał złote góry, ale zawiódł .... aż w końcu znów jestem tylko ja i Młody. Próbujemy właśnie wszystko ułożyć sobie od nowa we dwoje.

Tyle chyba wystarczy, bo reszta pewnie wyjdzie i tak w trakcie :)

Kiedyś byłam członkiem innego forum dla smotnych rodziców, ale miałam trochę zawirowań i wykasowałam swoje profile netowe, dlatego wracam jako początkująca internetowa samotna mama :)

Witajcie :) Jestem samotną mamą 9-letniego cudownego syna. Wychowuję go sama od początku i był to mój wybór ... "tato" nie był wart bycia tatą :crazy: Decyzja chyba właściwa, bo do dziś nie przyszło mu do głowy poznać swoje dziecko. Potem różne zawirowania związkowe, mężczyzna który obiecywał złote góry, ale zawiódł .... aż w końcu znów jestem tylko ja i Młody. Próbujemy właśnie wszystko ułożyć sobie od nowa we dwoje.

Tyle chyba wystarczy, bo reszta pewnie wyjdzie i tak w trakcie :)

Kiedyś byłam członkiem innego forum dla smotnych rodziców, ale miałam trochę zawirowań i wykasowałam swoje profile netowe, dlatego wracam jako początkująca internetowa samotna mama :)
Witam i zapraszam na Codzienne rozmowy
twoj syn,to juz dyzy chlopak

Witajcie, witajcie :) Pewnie zajmie mi trochę czasu zapoznanie się z Wami i Waszymi problemami, radościami i innymi, którymi dzielicie się na tym forum :) Losy samotnych rodziców są zwykle trochę podobne do siebie, więc liczę na dobrą, wartościową i długą znajomość :)

reklama
Do góry