reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PRZEDPORODOWO O PORODZIE czyli szkoły rodzenia, szpitale, ćwiczenia przed porodem itd

a ja dopiero idę na szkołę rodzenia 10.12, bo wszystkie wcześniejsze terminy są zajęte :( No i będę musiała chodzic sama, bo zajęcia są o godz.11, a mój jest wtedy w pracy.. Nie za bardzo mi się to uśmiecha, ale zobaczymy jak to będzie.

reklama
kurcze, to fatalna godzina, ja chodzę na 17;15 więc mogę chodzić z mężem, uff bo w sumie on przydatny tam jest :) A to może masz jakąś siostrę lub przyjaciółkę, która mogła by chodzić z Tobą? Na gimnastyce najbardziej potrzebna jest pomoc drugiej osoby, wg mnie :) pozdrawiam i mam nadzieję, że sobie kogoś znajdziesz, było by Ci na pewno raźniej :)

no ja wlasnie szukam szkoly rodzenia ktora zaczyna sie o 19 bo moj maz do tej godziny pracuje, co prawda ma czasem wolne w tygodniu ale bardzo nieregularnie, no i musiala bym tez chodzic sama :(

nie chcę isc z koleżanką. Chciałam żeby on też był na zajęciach, bo mamy zamiar rodzic razem. Może jak porozmaiwam z innymi dziewczynami, które będą chodzic to może uda nam się namówic Panią prowadzącą na zmianę godziny.

to wiadomo,że wolisz ze swoim mężem/partnerem ale tak tylko zaproponowałam żebyś sama nie musiała chodzić. Wiadomo, że z ojcem dzidziusia jest najlepiej a mnie jutro czekają zajęcia z przyjaciółką bo mój mąż ma coś tam i nie może iść ;-/ ale jakoś przeżyję :)
mi się o tyle dobrze ułożyło,że zajęcia zaczynam o 17:15 mamy blisko tą przychodnie gdzie są zajęcia i mój pracuje do 17tej więc się urywa trochę wcześniej. A jeszcze tylko 3 spotkania i koniec szkoły, szkoda, bo to fajne zajęcia są :(

a ja dopiero idę na szkołę rodzenia 10.12, bo wszystkie wcześniejsze terminy są zajęte :( No i będę musiała chodzic sama, bo zajęcia są o godz.11, a mój jest wtedy w pracy.. Nie za bardzo mi się to uśmiecha, ale zobaczymy jak to będzie.

to nie tak późno.. ja zaczynam od poczatku stycznia..:( tak mnie umówiły 3 miesiace temu po dacie porodu) ale to chyba za pozno..co prawda zajęcia będą 2x tydzien co tydzien. I tak w grudniu miałabym mało zajęć.

witam wieczorowo, Dobrawa a na kiedy masz termin? jakoś połowa lutego? Jak zaczynasz na początku stycznia to przecież dasz radę skończyć kurs bo on nie cały miesiąc trwa, tzn moja szkoła tyle trwa ale myślę że wszystkie działają podobnie.. Pozdrawiam

To ja widzę, że moja szkoła rodzenia jakaś wyjątkowo długa. 14 spotkań - po jednym dwugodzinnym w każdą środę + spotkania w pierwszą sobotę miesiąca + zwiedzanie porodówki.

reklama
Tab to akurat Ci na zdrowie wyjdą te spotkania.Ja mam zajęcia w takiej klitce,gdzie ledwo się mieszczą 3 krzesła,a ćwiczenia na siedząco są mało interesujące.Zastanawiam się czy nie zacząć tej szkoły gdzie indziej,bo chyba moja położna prowadząca zajęcia jest mało kreatywna.:no:

Do góry