karolajn23
Zaciekawiona BB
Widzę,że zdania nt ochrony krocza są bardzo podzielone.Na najbliższej wizycie się jeszcze lek. zapytam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę,że zdania nt ochrony krocza są bardzo podzielone.Na najbliższej wizycie się jeszcze lek. zapytam.
A ja Wam powiem tak: ja się nie boję porodu i czy to będzie cc czy poród naturalny ( bo jak na zrazie synki ułożeni są główkami do dołu ) to nie ja pierwsza i nie ostatnia bedę przez to przechodziła. Staram się nie słuchać opowieści o nacinaniu, bólu, jakis problemach, bo każdy poród jest inny-indywidualny. Wiedzę od położnej już mam i to mi w zupełności wystarczy .
Nie myślcie o tym za dużo, bo stres wpływa negatywnie i na Was i na dzieciaczki
LUZIK BABECZKI :-)
Ostatnio w szkole rodzenia lekarz pytał się nas czy boimy się porodu Wtedy stwierdziłam, że się nie boję, bo przecież i tak muszę go przeżyć - w tej chwili już nie ma opcji, żebym się rozmyśliła Jakoś dzidziuś się na świat wydostać musi