reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
wymiekam :-)
polecam / obejrzałam na kiblu :-) ......... jesteście boskie, a tematy jeszcze lepsze :-)

ale co do grania to mnie ostatnio coś wzieło, jakaś masakra, nie robię tego niestety na kiblu :-) ( ja wychodze po 2 minutach ) jakos tak potrzebuję chwili zapomnienia i relaksu przed spaniem a czytać nie mogę więc zapodaję :-) i tak ostatnio na tapecie Farm Frenzy 3 ( odlotowa farma 3) normalnie kosmos choduję kurczaki, krowy świnki a w końcówce to nawet produkowałam trakltory :-) udzieliło mi się od Danielka chociaż on bardziej zaawansowany bo wali w symulator farmy a ja ta moja to tak na wesoło... a ponadto zaraziłam tym mamę i ostatnio przez tel nawijałyśmy o kurczakach i świnkach, niedziwiedziach :-)

hahahah no ja to expressem te sprawy zalatwiam...2 sek :p..czyli zdazylabym co najwyzej ksiazke otworzyc:p

polecam - The Town" Ben Affleck

BURLESKA
powiem Wam że byłam mile zaskoczona; film według mnie jakiegoś glębszego przesłania nie niesie ale miło spędziłam czas.
Był to film cos w podobie "mamma mia" i "chicago"; taki troszke musical z fabułą; Krysia szału nie robila - Oskara nie będzie :-) ale jeden barman :-) był całkiem całkiem... w sam raz do schrupania :-), w filmie trochę śmiechu, muzyki, trochę figo fago :-) ale nawet miło sie patrzyło; myslę że tego filmu za 2 - 3 miesiące pamiętać nie będę ale sypmatycznie spędzilam czas, jak dla mnie to film na babskie wyjscie , mojemu T by nie pasowal

za to wczoraj udalo mi się troche obejrzeć "Czarnego Łabędzia" ,.... cholera mocne .... ale ogladalam w przyspieszeniu.... może jutro obejrzę dokładnie ale juz mi się podoba .....czad ..

z serii nie polecam:p:
"Kolekcjoner" z 2009 do doopy!:p wg. mnie:D
i zasypiam ...juz 3 dzien go ogladajac wiec to chyba mowi samo za siebie jak mnie wciaga..."the social network"...mulasty....

jutro "czarny czwartek, janek Wisniewski padł" - zobaczymy bo zapowiada się poważnie i idę z mamą :-)

Polecam, bo suuuper! wczoraj ogladalismy - "Eksperyment" 2010 - Directed by Paul Scheuring. Starring Adrien Brody, Forest Whitaker, Cam Gigandet - i mi i A sie bardzo podobal!

reklama
no nie kazdemu podobal sie w/w film:p...nam tak:)

a wczoraj ogladalismy " Sniadanie do lozka" polski 2010 ...sadzilam, ze bedzie lepszy....

Do góry