reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja skusilam sie ostatnio na bollywoodzki film melodramat nie pamietam tytułu ale trwal prawie 3 i pól godziny na babski wieczór w sam raz
Sylwia i jak wrażenia, da to się oglądać? bo słyszałam że tam strasznie dużo śpiewają, prawda to czy nie?
ja ostatnio byłam w kinie na "moja dziewczyna wychodzi za mąż" film mi się podobał jak ktoś lubi komedie romantyczne to polecam:-)
ja ostatnio byłam w kinie na "moja dziewczyna wychodzi za mąż" film mi się podobał jak ktoś lubi komedie romantyczne to polecam:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa ja takie lubie... :-)
Syla wlasnie opowiadaj co to za film dokladniej...Mi sie wydaje ze mi by sie nie podobal
Co do samotnosci w sieci to jakos narazie mnie nie wciaga....ksiazka lezy...a ja lubie takie co to mi sie czytanie w rekach pali
Syla wlasnie opowiadaj co to za film dokladniej...Mi sie wydaje ze mi by sie nie podobal
Co do samotnosci w sieci to jakos narazie mnie nie wciaga....ksiazka lezy...a ja lubie takie co to mi sie czytanie w rekach pali
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
wzielam sie za czytanie tej ksiazki wczoraj ale powiem Wam ze nie moge sie doczekac kiedy sie skonczy i odloze ja w kat do tych juz przeczytanych...Wogole mnie ta ksiazka nie kreci...jakos tak glupio napisana...i wogole mnie nie wciaga ...No ale przeczytam jak juz 3 dychy na nia wydalam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
polecam film "Sadysta' ostry thiller i niezłe zakończenie no i "Asylum" tez super
reklama
A my wczoraj z mężem włączyliśmy sobie komedię Virgin Territory. I w sumie wydawała nam się głupkowata ale mimo to się uśmialiśmy. Wszystko się dzieje niby w dawnych czasach i dotyczy tematu dziewictwa. Trochę gołych piersi jesta poza tym jest to komedia romantyczna
Podziel się: