Serduszko1
Fanka BB :)
Ja wam powiem ze mój woli kompa ale jak mnie nie mam to z małym sie bawi jak nie wiem, nawet jak jestem i jak mu niestety poiem zrób to i to to to zrobi ale sam z siebie to rzadko
patrycja moze porozmawiajcie? twój maz moze nie daje rady z faktem ze macie wiecej dzieci moze sie czyms martwi
Moze tak jest niewiem ale jak przychodzi z pracy to ze starszym sie bawi .... wczoraj rozmawialismy powiedziałam u co mi lezy na sercu ze mi nie pomaga ze powoli nie daje rady z tym wszystkim... powiedział mi ze Kuba jest jeszcze za mały ze on sie boi ze mu cos zrobi ale jak dla mnie to jest wymowka bo jak seba sie urodził to od pierwszych dni w domu go kapał przebierał i wtedy sie nie bał a to było 3 lata temu... Niewiem moze powinnam mu dac troche wiecej czasu zeby sie oswoił z ta myśla ze ma dwoch synów... Wydaje mi sie ze nam kobietom przychodzi to łatwiej bo 9 miesiecy nosimy maleństwa pod sercem.... Ale z drugiej strony facet ma te miesiące ciąży właśnie po to zeby sie oswoić z myśla o kolejnym dziecku...