reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

jesli o czas chodzi topowiem ci ze mnie najbardziej wkurzało ze to sie tak wszystko wlecze a najbardziej wkurzało mnie ja na jednej wizycie lakraka stwierdziła ze mamy za tydzien przyjechac a my niestety troche daleko mamy i z małym kacprem ciezko raz zawiozła nas moja mama raz musielismy pociegiem z młodym jechac a potem to kupilismy grata na 4 kolach i do teraz jeżdże niestety sama czesto bo oboje urlopu zawsze nie dostaniemy, a samej to na prawde przekichane nawet na samo USG

Wierze Ci ja zawsze sama chodziłam z moim starszym synem do lekarzy i na rehabilitacje... Teraz musze tego mojego postawic troche na nogi zeby ze mna jeżdził, mamy co prawda auto ale tylko on ma prawo jazdy więc nie bedzie miał wyboru.

reklama
A w jakiej czesci kraju mieszkasz i macie tam usiebie przychodnie urodynamiczna czy gdzies indziej was skierowali?

A w jakiej czesci kraju mieszkasz i macie tam usiebie przychodnie urodynamiczna czy gdzies indziej was skierowali?

Ja mieszkam na ślasku niedaleko Katowic a o tej przychodni o ktorej piszesz to pierwszy raz słysze... Narazie mamy tylko to USG zrobic. Od jego wyniku wszystko zależy.

To ja w takim razie trzymam mocno kciuki a co jest twojemu starszemu synkowi?

Teraz juz jest wszystko w porzadku ale jak miał 4 miesiące to zauważyliśmy ze ma krzywe stópki. No i zaczeliśmy chodzic do lekarza i zanim trafilismy do lekarza ktory zajmuje sie takimi małymi dziećmi to minęło 3 miesiące. I przez 7 miesiecy ćwiczyliśmy chodziliśmy na rehabilitacje i jest w porzadku stópki sie wyprostowały. On po prpstu za szybko rósł i kości nie nadażały. Ale miał lekkie problemy z chodzeniem zaczął mi chodzić dopiero jak miał rok i 4 miesiące. Teraz biega szaleje i nawet nie poznac ze kiedys cos było z nożkami nie tak. :)

O to nie ciekawie ale przynajmniej teraz jest juz wszystko w porzadku ciekawe jakie mój ma nogi kurcze to jakos bardzo krzywe miał? bo mój niby normalnie chodzi czasem tylko stawia sowe tak jakby na jej boku ale przewaznie cała stopa staje:/

Moj miał tak zakrzywione do wewnetrznej strony nogi w stawie skokowym. Boże Twoj juz chodzi??? Szybko... Jestem ciekawa czy Kuba tez bedzie miał problemy z nóżkami... Oboje sa bardzo wysocy po tatusiu tatuś ma ponad 2 matry długości a i ja nie jestem naska bo mam 172cm. Seba ma juz ponad 110 a Kuba to sie długi urodził jak widać na suwaczkach :)

patrycja9009 On nie chodzi sam tylko za rekę tzn mógłby sam ale jak nie wie ze ktos go nie trzyma bo jak sie orientuje to o razu siada:dry::sorry2: hm to w takim razie Kacper chyba nie ma krzywych nie widziałam zeby miał tam cos pokrzywione. Wow no 2 metry:-D dobre mój T. ma 194 a ja mam 168
Po suwaczkach widze własnie ze drugi synek wiekszy był po urodzeniu:tak: mój mial 57 cm a teraz ma 82 i sie zastanawiam kiedy przestanie albo przynajmniej zwolni tempo z "porostem":-D Wiesz nie licz na to ze którys z twoich synów będzie niski

Nie licze na to ale mam tez nadzieje ze nie pobija swojego tatusia.....Kuzyn mojego ma 212cm. I powiem Ci szczerze ze strasznie to wygląda bo do tego jest strasznie chudy... Moj przy tym wzroście waży 110kg i nie wygląda wcale na tyle. wzrost robi swoje hahaha

reklama
Kobietki zmykam narazie bo dzieciaki sie domagaja i moj zaraz przyjdzie... ale sprobuje jeszcze wieczorkiem zajrzec do Was...
Pozdrawiam:-)

Do góry