reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

Zeby moja mala tak robila ona jak spi godzine w dzien to juz musi byc brdzo alez to brdzo zmeczona.
ticker.php
wiesz te 3h to na balkonie.bo wczoraj byl wiatr masakryczny i polozylam ja w łóżeczko.dziś jest czad bo 11stopni to niech se tam śpi,no a u was śniegu po pachy:-D

reklama
wiesz te 3h to na balkonie.bo wczoraj byl wiatr masakryczny i polozylam ja w łóżeczko.dziś jest czad bo 11stopni to niech se tam śpi,no a u was śniegu po pachy:-D
No niestety zima na calego tragedia ja nie nuczona zabardzo do zimy bo ja ten okre zawsze spedzlam na dole w hiszpanii tam zawsze cieplej niz w Polsce
024013950.png

ticker.php

oo to teraz w Hiszpanii jesteście???ale tam też ponoć śnieg jest.ja zaraz swoją budzę.
Nie jak bylam w ciazy postanowilam juz nie jezdzic zgranice bo dziecko jest dla mnie najwazniejsze. W koncu sama je chowam i narazie nie planuje nikogo miec od smierci ojca mojego dziecka jakos stracilam natchnienie na bycie z kims.
024013950.png

ticker.php

to masz nieciekawie.a zarazem ciekawie:-Dbo dzidzia pewnie daje czadu
Dla mnie liczy sie to ze jest zdrowa a czasami abym nie siedziala w domu wyrywam sie na miasto bo postanowilam pokazas ze potrafie wszystko polaczyc i poszlam do szkoly. Mam juz pierwszy semest z soba jezcze tylko dwa i bede miala nowy tytul. Oby mi sie udalo
024013950.png

ticker.php

Dla mnie liczy sie to ze jest zdrowa a czasami abym nie siedziala w domu wyrywam sie na miasto bo postanowilam pokazas ze potrafie wszystko polaczyc i poszlam do szkoly. Mam juz pierwszy semest z soba jezcze tylko dwa i bede miala nowy tytul. Oby mi sie udalo
024013950.png

ticker.php

Dzień dobry
Garuluję samozaparcia i pogody ducha!!!

jaka cisza...ja tam dzisiaj nosem sie podpieram o klawiaturę jakaś taka zaspana i wymięta jestem i łepetyna nawala... a moje dziecko śpi:szok:, chyba te leki co dostaje to trche pomagają bo się uspokoiła i wczoraj podsypiała na 2 godzinki , potem na 1,5...mam nadzieję,że będzie już tylk lepiej. W nocy budziła się też o 1,3 i 6 na jedzonko a zasnęła o 20:00. No i już krzyczeć się uczy jak się coś nie podoba, tak ze złością - fajnie się jej słucha:-)
mam dość zimy i śniegu, siedzę w domu jak zakapior jakiś bo jak chodników nie odśnieżą to i nie mam jak wyjść.. gdyby nie Wy i te nasze pogaduszki to bym oszalała:-D

Ale sie wściekłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wchodze dzis do salonu patrze a tam plama na suficie........ wychodze na klatke patrze z sufitu woda kapie:no::no::no::no: podobno strop pekł... a my na ostatnim pietrze ratuje nas tylko to ze mamy sufit podwieszany ale i tak zaczął zamakać:crazy::crazy::crazy::crazy: a mieszkanie 4 lata temu remontowane kurwica człoweieka weźmie.... Mama zadzwoniła do administracji a oni jej na to ze snieg musi stopniec... No ja pier*** jak zacznie porzadnie topniec to bedziemy miec w mieszkaniu potop......

ANAAA Godne podziwu:-) i zazdroszcze samozaparcia
anamacek Nie tylko ty masz dośc eh...
maria09 Wczoraj było ciepło a dzis znou temp na minusie biedne dziecko na balkon matak wyrodna wystawia:-) ja to tesknie za balkonem:sorry:

reklama
Ale sie wściekłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wchodze dzis do salonu patrze a tam plama na suficie........ wychodze na klatke patrze z sufitu woda kapie:no::no::no::no: podobno strop pekł... a my na ostatnim pietrze ratuje nas tylko to ze mamy sufit podwieszany ale i tak zaczął zamakać:crazy::crazy::crazy::crazy: a mieszkanie 4 lata temu remontowane kurwica człoweieka weźmie.... Mama zadzwoniła do administracji a oni jej na to ze snieg musi stopniec... No ja pier*** jak zacznie porzadnie topniec to bedziemy miec w mieszkaniu potop......

ANAAA Godne podziwu:-) i zazdroszcze samozaparcia
anamacek Nie tylko ty masz dośc eh...
maria09 Wczoraj było ciepło a dzis znou temp na minusie biedne dziecko na balkon matak wyrodna wystawia:-) ja to tesknie za balkonem:sorry:
kochana u mnie było +11:-D:-Dja tu nie miałam jeszcze minusowej temperatury

Do góry