reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MM wlasnie wybieraja trumienkę
:(((((((((
Boze!!!!!!!!!!

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

li-6403.png

reklama
Boże................ nawet niewiem co napisać :-( Wchodzę tu co 5 minut sama newiem na co czekam,niepotrafię sobie znaleść miejsca :sad: jest mi tak ciężko.
MM przytulam Was.

Ja myślę, że chcemy razem przetrwac ten ból, wspólnie pożegnac Majeczkę przynajmniej obecnością na tym forum...

Kochamy Cię Aniołku
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

Boże daj siłę Rodzicom Mai.

Ty powołałeś tą piękną istotkę, Ty podnieś Monikę i Marcina po upadku pod ciężarem bólu... :-(

li-6403.png

witam Cie Aguś na tym forum widze że jesteś nowa tak jak ja .....
Po postach można tego niezauważyć ale jestem tu dopiero od początku stycznia tylko dużo piszę na wątku Majeczki i Malwinki...
Pozdrawiam

reklama
Co za zycie....nawet nie zdajemy sobie czasem sprawy z tego, że właśnie ktos wybiera trumnę dla swojego dziecka:no: a w innym miejscu o tej samej porze rozpusta i swawola, ilez ja znam ludzi okrutnych ileż ludzi zyjących chwilą typu dobrze się bawić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....nie mam żalu do Boga mam żal, że tyle niesprawiedliwości na tym swiecie....serce pękło....:no::no::no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry