reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pieniążki zaraz pójdą na konto Madzi... Madziu sama wybierz odpowiedni wieniec - ze sztucznych albo naturalnych, który ładniejszy :-(
Nie mogę uwierzyć, że to dzieje się naprawdę...

Madziu nie jestem z tego forum ale proszę przyjmij ode mnie także pieniążki na wieniec dla Mai
[*]

Również łączę się w smutku i żalu z powodu odejścia Majeczki.
Zapalmy świeczkę za tych, których zabrał los...:-(

swieczki3.jpg

dla aniołka
Majeczka dołączyła do królestwa niebieskiego
maczki7eksj6.jpg

To takie niesprawiedliwe,ze życie tak naprawdę kończy się zanim się zaczęło...śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ja też nie wiierzę w to co się stało:-(normalnie nie wiem co napisać. Nie udzielałam się na tym wątku za często ale cały czas myślami byłam przy Mai i jej rodzicach. Maju pokazałaś jak silny może być człowiek
Moniko Marcinie możecie być dumni ze swojej dziewczynki. Na pewno będzie nad Wami czuwała.Musicie być dzielni tak jak ona była.
Pieniążki już poszły na konto.

Nie mogę przestać tu zaglądać.... taka pustka zapanowała bez Majeczki :-:)-:)-(

Ostatni post Mońcik był najbardziej poruszającą rzeczą, jaką przeczytałam w moim życiu. Rzeka łez - i nadal płyną....

Wczoraj odeszła też moja Teściowa... wiele łez również dla Niej.... ale śmierć dziecka to najgorsza tragedia jaką można sobie wyobrazić.

Ode mnie przelew też zaraz pójdzie.
Dziewczyny z tymi sztucznymi kwiatami to nie jest do końca tak jak mówicie. Sztuczne szybko się brudzą. Zwłaszcza białe i przy takiej pogodzie jak teraz. Nie wygląda to najlepiej i i tak lądują na śmietniku.
Kupmy żywe piękne białe kwiaty. Jest nas tak dużo więc pieniędzy wystarczy. Jak wieniec jest dobrze zrobiony to stoi dość długo. Zwłaszcza z róż.
Niech pięknie pachną Majeczce.

...tak ciężko uwierzyć w to co się stało. Serce pęka.
(*) Majeczko, aniołku śpij spokojnie

Ach niech Madzia wybierze kwiatki......każde bedą piekne bo dla Mai od naszych serduszek....

reklama
Nie znałam wcześniej historii tego pięknego Aniołka
wczoraj dopiero czytałam z zapartym tchem jak pewnie setki innych babyboomowych mam

nie wiem co napisać...
łzy płyną do oczu i serce ściska żal
spoczywaj w pokoju cudowna Maju
[*]
[*]
[*]

Moniko szacunek dla Ciebie
wiem ze jeszcze będziesz szczęśliwa
Majunia o to zadba
Szczere wyrazy współczucia dla Ciebie i Męża

Magdo-również ode mnie proszę przyjąc na kwiatki dla Aniołka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry