reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O Matko! Rycze,jak szalona!!! :zawstydzona/y: :tak: :tak: :tak:
Jaka Maja jest cudowna na tej foteczce,o ludzie!!! :-) :-) :-)
Taka prawdziwie Majeczkowata,ahhhhh! Jak za dawnych czasow!!! I te sliczne pyzunie jej powracaja!!! To na pewno wspanialy znak,jejussss!!!
Jutro przelomowy dzionek... Oby byl rownie wspanialy,jak ten dzisiejszy!!! :tak: :tak: :tak:

Dobrej nocki wszystkim,a przede wszystkim MMM! :blink: :-) :blink:

reklama
Majeczka PRZEŚLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a te pyzunie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-)
będzie dobrze:blink::blink::blink::blink::blink::-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oby nocka spokojna....modlę się o to gorąco:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ciesze sie jak maly dzieciak:-):tak: yuppi...Majulka wyglada swietnie...te oczka i pyzunie...widac jak zdrowieje:tak:...oby tak dalej...jutro tez ma byc dobry dzien:tak:...
Bezprzerwy trzymam kciuki i modle sie...caluski...kolorowych snow...

... ja też chliptam ze wzruszenia :tak::tak: ... i nie mogę się napatrzeć na tą cudną i słodką buzinkę Majulki :tak::-):tak::-):tak:!!!!!

jejku....jak się wzruszyłam....wiecie ze widziłam Maję...jeszcze w tym starym gorszym stanie...a teraz jak ją zobaczyłam bez maseczki....ah...serce mi się raduje,łzy leca ze szczęścia i w góle....:) Cudna jest!!!!!!!
Monika....nadal intensywie sie modlę....i jestem pewna że Majeczka da sobie już radę!!!!! Kochana malutka....jejka...nie mogę ze szczęścia!!!!!!!!!!

reklama
ojej jaka ona sliczna widac:-):-):-):-):-):-):-) ze od razu jej lżej bez tej maseczki teraz może sie tylko częściej uśmiechać do swoich bliskich a zwłaszcza do mamusi i tatusia .;-);-);-);-);-);-);-)Aż się poryczałam jak widzę taką małą perełkę która musi tak bardzo cierpieć .Boże czemu życie tak małego dziecka musi być wystawiane na taką próbę to takie niesprawiedliwe!!!!!!!!!!:no::no::no::no::no::no::no: wiem że będzie juz tylko dobrze Mońcik trzymaj sie.modlę sie za was .MAMA MAGDA Z CóRKAMI NADIA I ZUZANNA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry