reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochana Majeczko

Dziś twe Pierwsze Urodziny

Zycze Ci dzisiaj wszystkiego na Ziemi,
co Twoje zycie w sen piekny zmieni,
co Ci pozwoli usmiechac sie zawsze,
snij sny przepiekne i najciekawsze ...
Bys w oku nie miala zadnej lezki
A zawsze przy boku ktos bliski był
Bys marzenia wszystkie spełniła
i zawsze SZCZESLIWA była!
obrazek491qn7.gif

Sandrunia z mamą

i przede wszystkim duzo duzo zdrówka

reklama
A ja już czekam na wieści z wizyty...Ciekawe jak Maja? Czy pielęgniarki złożyły jej życzenia...hmm...ciekawe jak tam jej mija dzień.
Maju buziakujemy!!!!!!

Piękne Dzięki Za Piękne Zyczenia.
Trochę Kartek Już Dotarło Do Szpitala, Otrzymałam Je Na Wizycie O 16.00. Wszystkie Pokazałam I Przeczytalam Mai :) Ależ Była Przejęta Ogladaniem, Zrenice Urosły Jej Do Kulkowatych Rozmiarow He He.
Słodko Wyglada, I Jak Juz Pisałam - Jest Taka Grzeczna, Kontaktowa.
Nowi Rodzice, Których Dziecko Trafilo Na Ten Oiom, Podsumowali, że Na Sali Na Wpół Siedząco, Zasiada Przewodniczka Pozostałych Maluchów Hi Hi - Chodzilo Im O Maję, Która Wyżej Ułożona Spogląda Na Całą Salę I Obserwuje Z Zaciekawieniem Co Się Wokół Dzieje.
Pozostałe Dzieci Sa Mniejsze I Bardziej Spiące. A Nasza Królewna Wszystko Rejestruje Tymi Duużymi Oczkami, Aż Chłonie ... :)

Tlen = 40% ... :-)
pS. SIOSTRZYCZKI PRZYWIĄZAŁY DO JEJ ŁÓŻECZKA PEŁNO BALONÓW...ODRAZU WIDAĆ ŻE TO SOLENIZANTKA HE HE

Och...jak fajnie :)
Super że podobały się Majce karteczki....a jeszcze dostanie ich trochę...:)
A pielęgniarki mówiły coś na temat karteczek? Ciekawa jestem..hmm...
Cieszę się że Majeczka taka kontaktowa i grzeczniutka...już napewno jest silniejsza...:)
A czy znany jest termin ekstubacji, coś lekarze mówią?

poozdrawiamy was cieplutko...

AAAA...no to Maja ma tam impreze...jak są balony..hoho.....pięknie...:)
Cieszę sie że mimo tego że Maja jest na OIOMie to w takim dobrym stanie obchodzi urodzinki..:)
Pewnie podobają jej się kolorowe baloniki...hihihi....

Super, że są takie fajne pielęgniarki, że na baloniki pozwoliły.
A że Majeczka tak chłonie: przecież dzisiejsze święto zobowiązuje w końcu przestała być niemowlaczkiem a jest Małym Dzieckiem :-D
Pozdrawiamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry