reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochana Majeczko

Dziś twe Pierwsze Urodziny

Zycze Ci dzisiaj wszystkiego na Ziemi,
co Twoje zycie w sen piekny zmieni,
co Ci pozwoli usmiechac sie zawsze,
snij sny przepiekne i najciekawsze ...
Bys w oku nie miala zadnej lezki
A zawsze przy boku ktos bliski był
Bys marzenia wszystkie spełniła
i zawsze SZCZESLIWA była!
obrazek491qn7.gif

Sandrunia z mamą

i przede wszystkim duzo duzo zdrówka

reklama
A ja już czekam na wieści z wizyty...Ciekawe jak Maja? Czy pielęgniarki złożyły jej życzenia...hmm...ciekawe jak tam jej mija dzień.
Maju buziakujemy!!!!!!

Piękne Dzięki Za Piękne Zyczenia.
Trochę Kartek Już Dotarło Do Szpitala, Otrzymałam Je Na Wizycie O 16.00. Wszystkie Pokazałam I Przeczytalam Mai :) Ależ Była Przejęta Ogladaniem, Zrenice Urosły Jej Do Kulkowatych Rozmiarow He He.
Słodko Wyglada, I Jak Juz Pisałam - Jest Taka Grzeczna, Kontaktowa.
Nowi Rodzice, Których Dziecko Trafilo Na Ten Oiom, Podsumowali, że Na Sali Na Wpół Siedząco, Zasiada Przewodniczka Pozostałych Maluchów Hi Hi - Chodzilo Im O Maję, Która Wyżej Ułożona Spogląda Na Całą Salę I Obserwuje Z Zaciekawieniem Co Się Wokół Dzieje.
Pozostałe Dzieci Sa Mniejsze I Bardziej Spiące. A Nasza Królewna Wszystko Rejestruje Tymi Duużymi Oczkami, Aż Chłonie ... :)

Tlen = 40% ... :-)
pS. SIOSTRZYCZKI PRZYWIĄZAŁY DO JEJ ŁÓŻECZKA PEŁNO BALONÓW...ODRAZU WIDAĆ ŻE TO SOLENIZANTKA HE HE

Och...jak fajnie :)
Super że podobały się Majce karteczki....a jeszcze dostanie ich trochę...:)
A pielęgniarki mówiły coś na temat karteczek? Ciekawa jestem..hmm...
Cieszę się że Majeczka taka kontaktowa i grzeczniutka...już napewno jest silniejsza...:)
A czy znany jest termin ekstubacji, coś lekarze mówią?

poozdrawiamy was cieplutko...

AAAA...no to Maja ma tam impreze...jak są balony..hoho.....pięknie...:)
Cieszę sie że mimo tego że Maja jest na OIOMie to w takim dobrym stanie obchodzi urodzinki..:)
Pewnie podobają jej się kolorowe baloniki...hihihi....

Super, że są takie fajne pielęgniarki, że na baloniki pozwoliły.
A że Majeczka tak chłonie: przecież dzisiejsze święto zobowiązuje w końcu przestała być niemowlaczkiem a jest Małym Dzieckiem :-D
Pozdrawiamy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry