reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiadomość od Mońcik:no:
Jeszcze jesteśmy w szpitalu w Gliwicach. Okazało sie ze samolot ma przylecieć ze Szczecina bo ma sprzęt medyczny i jest dostosowany do transportów chorych a w Szczecinie jest nie najlepsza pogoda i może potrwać to nawet parę godzin zanim opadną mgły.Dostaje skrętu kiszek z nerwów.Maja też odczuwa ze coś się kręci innego wokół niej.Mam nadzieje że mgły w Szczecinie opadną jak najszybciej i wtedy szybciutko polecimy do Poznania.

Mgła w Szczecinie niestety jeszcze się utrzymuje jak opadnie to dam znać.

Załączniki

• 6928b122ec44d3fdmed.jpg
    6928b122ec44d3fdmed.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Jeżeli ja się tak baaardzo denerwuję to co mogą czuć Mońcik Marcin i Majeczka :confused::confused::confused: Strasznie im współczuję tego stresu :-:)-:)-(

A sioooo młgo!!!!!!

To strasznie stresujące, że wylot się odwleka:-(, ale trzeba spojrzec inaczej - już tylko godziny dzielą Maję do rozpoczęcia nowego etapu w jej życiu - powrotu do zdrowia:tak:. Na Mazurach też mgły, trzeba przeczekac, na pewno zaraz opadną. Czekam z niecierpliwością na dobre wieści!!!
Trzymaj się nasza kochana Majeczko;-)

No to teraz odganiamy mgly!!!!
Siooooooo mgły!

Majeczko, Moniko... - trzymajcie się, uwierzcie, że będzie dobrze!!! Pozytywne myślenie! ze wszystkich stron!:tak::tak::tak:
Buziaki:-)

Rzeczywiście u nas jest mgła. Ale wg mnie widoczność znacznie się poprawiła od rana. Może niedługo wystartują.
I zabiorą od nas ze Szczecina dużo dobrej energii:-)
Pozdrawiam Wszystkich!

Od Mońcik
A my nadal stoimy w miejscu !!!:angry:

A w Szczecinie jak na złość mglą nie opada widzę ją jak patrze przez okno na stocznie może nie jest aż taka gęsta ale jest:angry: dmucham w nią i nic się nie rusza

Załączniki

• 091585c05f390927med.jpg
    091585c05f390927med.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 33
Kurde ... jak już wszystko dobrze szło to ta mgła wylazła ...:wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieję, że opadnie na tyle aby ta podróż doszła dziś do skutku... 3-mam kciuki

reklama
Taka jestem zła na te siły natury, czemu akurat dzisiaj?!:crazy: Mońcik i Majeczko trzymajcie się - co się odwlecze, to nie uciecze... Najważniejsze, że Maja czuje się lepiej i jak tylko widocznośc się poprawi, to szpital sprawnie przygotuje ją do drogi. Myślami jestem z Wami!!! Nie dajcie się nerwom. Pozdrawiam!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry