reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko śliczna, jeszcze trochę i będziesz "pomagac" Mamie stukac na klawiaturze!!!:-) Duża już z Ciebie dziewczynka i taka słodka, śliczna. Jutro wielki dzień - trzymam kciuki i modlę się z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ufff..... kamień z serca, jak czytałam ostatnie wydarzenia na stronie to tak się bałam zajrzeć co dalej z Majeczką, a tu proszę, już jutro leci do Poznania na operację. Serce rośnie :tak::tak::tak:
Trzymam kciukaski, życzę zdrówka i duuuuuuuuuużo siły dla majeczki i jej dzielnej mamusi.

Kiedy tyle serc wierzy, że będzie dobrze, to nie może być inaczej :tak:

Tak, zabieram ze sobą laptopa, będę was informować na bierząco :)

Jojć, zaczyna mnie brzucho ściskać...zaczyna się przeżywka...

3-maj się Moniś!
Uda się, wszystko będzie dobrze, powodzenia!
3-maj się maleńka Majuniu!

Trzymam kciuki :rofl2:
Trzymajcie się dziewczyny :happy:
POWODZENIA ŻYCZĘ I SZYBKIEGO POWROTU ZE ZDROWYM SERDUSZKIEM.

Załączniki

• seba198804.jpg.gif
    seba198804.jpg.gif
    6,7 KB · Wyświetleń: 134
Moniu psinka prześliczna;-) ja tez miałam Spaniela tego koloru, prawie taka sama tylko troche mniej loków miała niz Wasza:-).

A co do jutra to trzymamy kciuki;-) będzie dobrze, tyle na to wszyscy czekaliśmy także inaczej być nie może. Buziaki dla Majeczki.

MOŃCIK , MAJECZKA my również trzymamy mocno kciuki, myślami jesteśmy z Wami :happy::happy::happy::happy:

Majeczka,Mońcik,no to...POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciężkie chwile przed Wami,ale dacie radę,wszystko się dobrze skończy,Majeczka będzie zdrowa !!!
My tu wszystkie trzymamy kciuki.I czekamy jak na szpilkach na każdą najmniejszą wiadomość:tak::tak::tak:
Buziaki wielkie.Trzymajcie się dziewczyny !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry